Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Juf Overduin 40 jaar juf!

Op maandag 25 september was juf Overduin 40 werkzaam in het onderwijs! Zolang De Vuurtoren bestaat heeft ze hier gewerkt. Daarvoor op.. Lees verder »

Nieuw meubilair voor de groepen 1/2

Vanmorgen om half 8 stopte er een grote vrachtwagen voor de deur, geladen met nieuwe tafels en stoelen voor de groepen 1/2A.. Lees verder »

Start kinderactiviteiten Kommunika