Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Sponsorloop op woensdag 24 mei

Sponsorloop Op woensdag 24 mei a.s. wordt er een sponsorloop op school georganiseerd. Het is de bedoeling dat alle kinderen hier aan.. Lees verder »

Dank aan ijssalon Gamba en het Trampoline Centrum Scheveningen

De prijsjes die de leerlingen van onze school hebben gekregen tijdens de Koningsspelen zijn gesponsord door ijssalon Gamba aan de Stevinstraat 84, en.. Lees verder »

Ziekmeldingen digitaal

Op de groepspagina van uw kind staat in de rechterkolom een digitaal formulier om uw kind afwezig te melden. U heeft de keuze.. Lees verder »
Lees alle berichten »

Foto´s en video´s