Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Bedankbrief Eduard uit de Bos

School zijn doe je met z'n allen. Dank, dank. Wat een afscheid. Ik voel me enorm vereerd en beduusd. In alle stilte hebben.. Lees verder »

Ziekmeldingen digitaal

Op de groepspagina van uw kind staat in de rechterkolom een digitaal formulier om uw kind afwezig te melden. U heeft de keuze.. Lees verder »

Wijziging procedure √Č√ČNaanmeldleeftijd

U wilt uw kind aanmelden bij onze school?   De schoolbesturen in Den Haag hebben met de gemeente afgesproken om het aanmelden op basisscholen.. Lees verder »
Lees alle berichten »

Foto´s en video´s