Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Koningsspelen op de Vuurtoren een Oranjesucces.

Om 8 uur in de ochtend kwamen de vrolijk gekleurde kinderen al het schoolplein op. Vlaggetjes op de gezichten geschminkt en verder.. Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren 2017

Op 21 december vierde De Vuurtoren het Kerstfeest met kinderen en ouders. Het feest begon 's avonds om 18.00 uur sfeervol op.. Lees verder »

Kerstwensen van leerlingen voor senioren van de Thuishaven