Ons team

Wie is wie op school? Cursusjaar 2017 - 2018

Directeur: J. Groeneveld

Indien afwezig aanspreekpunt: A.v.d.Geest, M. Brand, M. Kuiper.

Personele bezetting

Peuters

Blauw Mw. M. Brand & Mw. R. Boersma & Mw. P. Nieuwenburg

Geel   Mw. C. Hermanus & Mw. R. Boersma & Mw. J. Toet

Rood  Mw. M. Brand & Mw. J. Toet & Mw. C. Hermanus

Groep 1/2 A Mw. B. van der Zwan ma, di. & Mw. D. Stolze wo, do, vr.
Groep 1/2 B Mw.  P.N.T. Huynh ma, di. & Mw. E. van Dam wo, do, vr.
Groep 3 Mw. E. de Jager  ma, di, wo, vr.  & Mw. Dm.Ros  do.
Groep 4 Mw. I. Overduin ma, di, wo, do. & Mw. Dm.Ros vr.
Groep 5A Mw. L. Brown & Mw. D. Stolze vr.mid.
Groep 5B Mw. E. Abrams ma, do, vr & Mw. A. Steffens di, wo.
Groep 6 Dhr. L. Koorevaar
Groep 7  Mw. M. Kuiper di, wo, do, vr. & Mw. A. van der Sprong ma.
Groep 8  Mw. A.Tomeij ma, do, vr. & Mw. A. van der Sprong di, wo.

Coördinator PSZ De Matroosjes Mw. M. Brand
Intern begeleider + onderbouwcoördinator + coördinator VVE Mw. A. v.d. Geest-Toet
Bovenbouwcoördinator groep 4 t/m 8 + coördinator cultuur Mw. S. Zwirs
ICT-coördinator Mw. E. de Jager
Vakdocent Gym Dhr. B. Couperus
Administratief medewerkster Mw. M. Brand
Schoolmaatschappelijk werk Mw. S. Goker
Orthopedagoge Mw. K. Durand-Zijlstra HCO
Schoolarts Mw. D. Roesink
Gedragsspecilalist Mw. A. Tomeij
Interne coach Dhr. L. Koorevaar
Oudercoördinator peuterspeelzaal Mw. C.Hermanus
Oudercoördinator groep 1/2
Conciërge Meester Michaël Blankenstijn

Koningsspelen op de Vuurtoren een Oranjesucces.

Om 8 uur in de ochtend kwamen de vrolijk gekleurde kinderen al het schoolplein op. Vlaggetjes op de gezichten geschminkt en verder hééééél veel ORANJE. En hoe leuk: ook ouders en leerkrachten waren oranje versierd. De dag werd geopend met een Oranje welkom door de directeur. Op het plein met een heerlijk zonnetje hadden alle groepen zich verzameld, inclusief de Peuters natuurlijk. Er was een klein Konings-kwisje, een intensieve Oranje-warming-up onder leiding van een zogenaamde sportinstructeur en tot slot een demonstratiedans van het Koningsspelenlied/dans: FITLALA door groep-8 meisjes. Dat deden ze zo goed dat veel kinderen vrolijk mee zongen en dansten. Daarna.. Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren 2017

Op 21 december vierde De Vuurtoren het Kerstfeest met kinderen en ouders. Het feest begon 's avonds om 18.00 uur sfeervol op school. Leerlingen van hoge groepen haalden kinderen van lage groepen op. Zo waren de volgende groepen gekoppeld: 8-4, 7-3, 6-1/2, 5-1/2.   Hand in hand en in een lange optocht met kaarsjes in de hand liepen we naar de Badkapel. Bij binnenkomst zaten de ouders al te wachten. De laatste groepen kwamen zingend binnen en het programma was begonnen. De verteller, Estelle van groep 8, nam het publiek mee door 9 'stemmenspel' onderdelen: leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 speelden.. Lees verder »

Kerstwensen van leerlingen voor senioren van de Thuishaven