Koningsspelen op de Vuurtoren een Oranjesucces.

Om 8 uur in de ochtend kwamen de vrolijk gekleurde kinderen al het schoolplein op. Vlaggetjes op de gezichten geschminkt en verder hééééél veel ORANJE. En hoe leuk: ook ouders en leerkrachten waren oranje versierd. De dag werd geopend met een Oranje welkom door de directeur. Op het plein met een heerlijk zonnetje hadden alle groepen zich verzameld, inclusief de Peuters natuurlijk. Er was een klein Konings-kwisje, een intensieve Oranje-warming-up onder leiding van een zogenaamde sportinstructeur en tot slot een demonstratiedans van het Koningsspelenlied/dans: FITLALA door groep-8 meisjes. Dat deden ze zo goed dat veel kinderen vrolijk mee zongen en dansten. Daarna.. Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren 2017

  Op 21 december vierde De Vuurtoren het Kerstfeest met kinderen en ouders. Het feest begon 's avonds om 18.00 uur sfeervol op school. Leerlingen van hoge groepen haalden kinderen van lage groepen op. Zo waren de volgende groepen gekoppeld: 8-4, 7-3, 6-1/2, 5-1/2.   Hand in hand en in een lange optocht met kaarsjes in de hand liepen we naar de Badkapel. Bij binnenkomst zaten de ouders al te wachten. De laatste groepen kwamen zingend binnen en het programma was begonnen. De verteller, Estelle van groep 8, nam het publiek mee door 9 'stemmenspel' onderdelen: leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 speelden.. Lees verder »

Kerstwensen van leerlingen voor senioren van de Thuishaven

Kerstgroet van kinderen van De Vuurtoren voor senioren van de Thuishaven Op 21 december werden de leerlingen van de Vuurtoren  door 30 bewoners van de Thuishaven gastvrij ontvangen in een ontmoetingsruimte van de Badkapel. Niet zonder reden: Alle leerlingen van De Vuurtoren kwamen voor hen zingen en een Kerstgroet brengen. En dat was een succes! Over de donderdagmiddag verspreid kwamen om de beurt 2 groepen binnen. 8-4, 7-3, 6-2, 5-1. De leerlingen van de lagere groep aan de hand van de oudere leerlingen. Geweldig te zien hoe de oudere kinderen zich bekommerden om de ‘kleintjes’. De handen stevig vast. Ook werd er.. Lees verder »


Recente foto's