Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 7

Verkeersexamen 2018

Op donderdag 17 mei hebben we meegedaan aan het landelijk verkeersexamen. We moesten om 11.45u bij De Blinkerd zijn. Daar werden we al opgewacht. Onze fietsen werden nagekeken en voorzien van een sticker als de fiets..

Ga naar Groep 7 »

Uit Groep 5a

Huiswerk

Donderdag 31-05 Taal thema Geld toets Vrijdag          1-06 Topo toets Dinsdag    5-06 Geschiedenis thema 4 toets Woensdag 6-06 Dictee blok 7

Ga naar Groep 5a »

Uit Groep 5b

Haags gemeentearchief

Vandaag is groep 5 met de bus naar het Haags Gemeentearchief geweest. Hier hebben we geleerd waarom de ooievaar het symbool van Den Haag geworden is. Ook hebben we een schild gemaakt met een zelf..

Ga naar Groep 5b »

bibliotheekbezoek

Vanochtend heeft de bibliotheekjuf Kristal voorgelezen uit het boek De wolf, de eend en de muis. Nadat de kleuters even veranderd waren in echte wolfjes, mochten zij een leuke wolven-kleurplaat inkleuren. Met 37 boeken in..

God'will jarig

Gekleed als een echte gentlemen heeft God'will zijn vijfde verjaardag in de klas gevierd. HIEPERDEPIEP HOERA! Nadat hij vijf kaarsjes had uitgeblazen, kregen alle kleuters een zakje vol lekkers. Dank je wel, lieve God'will!

Hieperdepiep voor Jaylinn

Uit volle borst zongen de kinderen voor onze jarige jet. Samen zorgden we voor vuurwerk. Jaylinn mocht daarna 6 kaarsjes uitblazen. Toen de klas muisstil was, mocht Jaylinn met haar ogen dicht een wensje doen. Maar dat mocht zij niet verklappen, want misschien komt het wensje niet uit kregen we te horen. Spannend hoor!!!  Jaylinn,..

Ga naar Groep 1-2b »

Koningsspelen op de Vuurtoren een Oranjesucces.

Om 8 uur in de ochtend kwamen de vrolijk gekleurde kinderen al het schoolplein op. Vlaggetjes op de gezichten geschminkt en verder hééééél veel ORANJE. En hoe leuk: ook ouders en leerkrachten waren oranje versierd. De dag werd geopend met een Oranje welkom door de directeur. Op het plein met een heerlijk zonnetje hadden alle groepen zich verzameld, inclusief de Peuters natuurlijk. Er was een klein Konings-kwisje, een intensieve Oranje-warming-up onder leiding van een zogenaamde sportinstructeur en tot slot een demonstratiedans van het Koningsspelenlied/dans: FITLALA door groep-8 meisjes. Dat deden ze zo goed dat veel kinderen vrolijk mee zongen en dansten. Daarna.. Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren 2017

Op 21 december vierde De Vuurtoren het Kerstfeest met kinderen en ouders. Het feest begon 's avonds om 18.00 uur sfeervol op school. Leerlingen van hoge groepen haalden kinderen van lage groepen op. Zo waren de volgende groepen gekoppeld: 8-4, 7-3, 6-1/2, 5-1/2.   Hand in hand en in een lange optocht met kaarsjes in de hand liepen we naar de Badkapel. Bij binnenkomst zaten de ouders al te wachten. De laatste groepen kwamen zingend binnen en het programma was begonnen. De verteller, Estelle van groep 8, nam het publiek mee door 9 'stemmenspel' onderdelen: leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 speelden.. Lees verder »

Kerstwensen van leerlingen voor senioren van de Thuishaven