Aanmelden

Aanmelden CBS De Vuurtoren

Uw kind aanmelden voor de basisschool De procedure voor aanmelden van kinderen bij een basisschool in Den Haag is sinds 1 oktober 2016 op verschillende punten veranderd. Eén daarvan is dat de aanmeldleeftijd verschuift naar 3 jaar. Heeft u hierover een brief ontvangen en heeft u hier vragen over? Mail dan naar: vragen-onderwijs@denhaag.nl

Is uw kind geboren op of na 1 oktober 2015? Dan geldt de nieuwe aanmeldprocedure ook voor uw kind. U kunt uw kind pas aanmelden vanaf 3-jarige leeftijd. U krijgt hierover bericht op uw huisadres.

Is uw kind geboren voor 1 oktober 2015? Dan blijft de oude procedure van toepassing: www.eenaanmeldleeftijd.nl

Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs

Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker zonnetje speelden 42 teams in een sportieve en gezellige sfeer. De poolwinnaars ontvingen een bescheiden prijs: ....... een Schevenings Vuurtorentje! Leuk te vermelden is dat het Vuurtoren team zelf ook als eerste eindigde de poule! Ons team was passend gekleed in de bekende rode Vuurtoren shirts en hoodies met logo. Als organisator waren we daarbij natuurlijk getooid met een Vuurtoren Crew-pet . Zie foto! Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren

Op 20 december had CBS De Vuurtoren een gezellige Kerstviering. In de middag zijn alle groepen gemixt en om de beurt naar het bijgebouw van de Badkapel gegaan om hier te zingen voor de bewoners van het woonzorgcentrum De Thuishaven. Eerst zongen de kinderen een aantal liederen en daarna zongen de ouderen voor de jongeren een lied. Tot slot zochten de kinderen de ouderen op en gaven hen een zelfgemaakte kerstkaart. Een mooie uitvoering van de kerstgedachte. Jong en oud was geinspireerd. Zie ook de foto's. In de avond was de viering in de klas. Ouders hadden massal voor eten gezorgd.. Lees verder »

Kerstzang bij de Vuurtorenpoort

Kinderen die deze week 's ochtends het plein op stappen worden warm onthaald. Op 17 december stonden de kinderen van groep 4 en 8 om 8.15 uur gereed met een vrolijk kaarsje in de hand. Het open gaan van de poort was de start van het gezamenlijke zingen. Kinderen en vooral ook ouders genoten er van. De kinderen zongen: Midden in de winternacht, Komt allen tezamen, Sjok, sjok, sjok liep het ezeltje en Rudolf. Zo zingen alle groepen deze week bij de vuurtorenpoort, met iedere dag andere liedjes! Lees verder »

Suprisemuseum met kunstwerken van groep 5-8

De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben zich geweldig creatief ingespannen: De mooiste surprises werden maandag 3 december binnengebracht met daarin nog een leuk gedicht verstopt. De surprises zijn toen opgesteld in de speelzaal. De volgende dag mochten alle groepen door het 'museum' lopen om de kunstwerken te bewonderen. In de groepen 5-8 was er op 5 december alle aandacht voor iedere leerling met surprise en gedicht. Een spel met dobbelsteen zorgde voor een gezellig verloop van wie aan de de beurt was.  Lees verder »


Recente foto's