Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Nationaal schoolontbijt op de Vuurtoren
Ook De Vuurtoren deed mee aan het nationaal schoolontbijt. Op donderdagochtend 8 november kwamen de kinderen de klas in en zagen mooie.. Lees verder »
CBS De Vuurtoren bezoekt Muzee
Dit jaar viert Scheveningen 200 jaar badplaats. In 1818 werd het eerste badhuisje geplaatst. Daarna ging het snel. Vlak bij school is.. Lees verder »
Doorlopend boeken ruilen op school
Sinds de start van de Kinderboekenweek heeft de Vuurtoren een echt boekenruilsysteem. Op de begane grond in de hal en op de.. Lees verder »
Kinderboeken week op de Vuurtoren
Op woensdag 3 oktober was de feestelijke opening van de kinderboekenweek 2018. Dit keer was het thema: Vriendschap. Met het motto 'Kom.. Lees verder »