Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Suprisemuseum met kunstwerken van groep 5-8
De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben zich geweldig creatief ingespannen: De mooiste surprises werden maandag 3 december binnengebracht met daarin.. Lees verder »
Sint onthaald, maar Pieten zaten op het dak!
Klik op de foto voor foto's en filmpjes van het Sinterklaasfeest   Alle kinderen van De Vuurtoren en heeeel veel ouders stonden te wachten.. Lees verder »
ADO met Storky op school
Vrijdag 30 november werd groep 5 t/m 8 verrast met de binnenkomst van Storky! De bekende mascotte van ADO. Dat was niet zomaar... Lees verder »
Rommelpiet op school