Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Zomerfeest met sponsorloop op De Vuurtoren

Op de laatste schooldag, 13 juli beleefde CBS DE Vuurtoren een groot Zomerfeest met spelletjes, frisse hapjes en een sponsorloop. Er werd gestart.. Lees verder »

Groep 8 'springt' naar het voortgezet onderwijs!

Na 8 jaar basischool De Vuurtoren sprongen de leerlingen van groep 8 woensdag bijna letterlijk naar het voortgezet onderwijs. Nadat de jongens en.. Lees verder »

Kunst op De Vuurtoren

De peutergroepen en groep 1,2,3 zijn afgelopen heel kunstzinnig bezig geweest. Alles draaide om kunst: tekenen, bouwen, schilderen, plakken. Het creatieve resultaat.. Lees verder »
Lees alle berichten »