Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Kunst op De Vuurtoren

De peutergroepen en groep 1,2,3 zijn afgelopen heel kunstzinnig bezig geweest. Alles draaide om kunst: tekenen, bouwen, schilderen, plakken. Het creatieve resultaat.. Lees verder »

Avond4daagse

De Vuurtoren loopt weer mee met de Avond4daagse! Na een weekje stevig wandelen hebben zo'n 35 kinderen, begeleid door ouders, de avond4daagse volbracht... Lees verder »

Schoolreisje

Op vrijdag 25 mei was het zover.....De Vuurtoren ging met schoolreis! En wat een lekker weertje! Groep 1 t/m 4  ging naar.. Lees verder »
Lees alle berichten »

Foto´s en video´s