Basisschool De Vuurtoren Scheveningen

De maatschappij is in beweging. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt, met de ouder(s)/verzorger(s) als partner(s), zoveel mogelijk vanuit het kind. Nauwe banden met schoolmaatschappelijk werk en andere instanties zijn hierbij van groot belang. Om alle uitdagingen aan te kunnen laten wij ons (bij)scholen om de kinderen zo gedegen als mogelijk de begeleiding te bieden waar ze recht op hebben.

Direct naar groep:

Ga naar Mijn SchoolInfo »

Korte berichten

Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs
Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker.. Lees verder »
Kerstviering op de Vuurtoren
Op 20 december had CBS De Vuurtoren een gezellige Kerstviering. In de middag zijn alle groepen gemixt en om de beurt naar.. Lees verder »
Kerstzang bij de Vuurtorenpoort
Kinderen die deze week 's ochtends het plein op stappen worden warm onthaald. Op 17 december stonden de kinderen van groep 4.. Lees verder »
Suprisemuseum met kunstwerken van groep 5-8
De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben zich geweldig creatief ingespannen: De mooiste surprises werden maandag 3 december binnengebracht met daarin.. Lees verder »