Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs

30 mei 2019

Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker zonnetje speelden 42 teams in een sportieve en gezellige sfeer. De poolwinnaars ontvingen een bescheiden prijs: ....... een Schevenings Vuurtorentje! Leuk te vermelden is dat het Vuurtoren team zelf ook als eerste eindigde de poule! Ons team was passend gekleed in de bekende rode Vuurtoren shirts en hoodies met logo. Als organisator waren we daarbij natuurlijk getooid met een Vuurtoren Crew-pet . Zie foto!

Kerstviering op de Vuurtoren

20 december 2018

Op 20 december had CBS De Vuurtoren een gezellige Kerstviering. In de middag zijn alle groepen gemixt en om de beurt naar het bijgebouw van de Badkapel gegaan om hier te zingen voor de bewoners van het woonzorgcentrum De Thuishaven. Eerst zongen de kinderen een aantal liederen en daarna zongen de ouderen voor de jongeren een lied. Tot slot zochten de kinderen de ouderen op en gaven hen een zelfgemaakte kerstkaart. Een mooie uitvoering van de kerstgedachte. Jong en oud was geinspireerd. Zie ook de foto's.

In de avond was de viering in de klas. Ouders hadden massal voor eten gezorgd en de kleerkracht regelde, vaak geassisteerd door klassenouders, het diner en viering in de groep. Het was supergezellig. Zie ook de foto's.

Bekijk foto's »

Kerstzang bij de Vuurtorenpoort

17 december 2018

Kinderen die deze week 's ochtends het plein op stappen worden warm onthaald. Op 17 december stonden de kinderen van groep 4 en 8 om 8.15 uur gereed met een vrolijk kaarsje in de hand. Het open gaan van de poort was de start van het gezamenlijke zingen. Kinderen en vooral ook ouders genoten er van. De kinderen zongen: Midden in de winternacht, Komt allen tezamen, Sjok, sjok, sjok liep het ezeltje en Rudolf. Zo zingen alle groepen deze week bij de vuurtorenpoort, met iedere dag andere liedjes!