Oranjespelen

23 mei 2019

Dit jaar heeft de Vuurtoren de sportactiviteit van de Koningsspelen op 17 mei gehouden: Oranjespelen. Gekleed in vooral veel oranje werden op school de kleine kinderen door de grote opgehaald. De gemixte groepen gingen onder toezicht van oplettende ouders met elkaar naar sporthal de Blinkerd.

Daar stonden de spellen al klaar. Onze gymmeester Bert Couperus had met hulp van ouders de spellen al klaargezet. Tijd voor een korte uitleg waarna de muziek startte en de sportspellen begonnen. Onder begeleiding van de hulpouders gingen de groepjes alle sportspellen langs. Ook was er een rustmoment. Daar kregen de kinderen fruit en een vrolijke gezichtsversiering! Als afsluiting renden de kinderen in estafettevorm naar een mooi herinneringslintje.

Weer geslaagde oranjespelen door onze actieve en sportieve kleine kanjers!. Met dank aan de hulpouders. Zie ook de foto's.

Bekijk foto's »

Vuurtorenschool loopt Avond4daagse

23 mei 2019

Een kleine 60 kinderen met ouders en begeleiders van de Vuurtoren liepen deze week de avond4daagse. 4 Avonden verzamelden de lopers zich bij het startpunt KVS en liepen in een mooi tempo wisselende routes. De Vuurtorenlopers waren goed herkenbaar: Vooraan de Vuurtorenvlag gevolgd door lopers in allerlei kleuren, waaronder veel rode Vuurtorenshirts en hoody's. Onze actieve ouders wisten alle avonden de route veilig en soepel te laten verlopen. Een mooie activiteit voor de kinderen, georganiseerd door de oudercommissie, waarbij elke avond een aantal leerkrachten mee liepen. Een succes, wat we volgend jaar zeker voortzetten.

Opening Kinderboekenweek

3 oktober 2018

Met een spetterend optreden van de meiden uit groep 8 is de Kinderboekenweek op CBS De Vuurtoren geopend. Er staan verschillende activiteiten op het programma, de jaarlijkse voorleeswedstrijd voor de groepen. Op maandag  8 oktober komt juf Dorien van de bibliotheek voorlezen bij de peuterschool De Vuurtoren.

bekijk het filmpje

Bekijk foto's »

Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs

Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker zonnetje speelden 42 teams in een sportieve en gezellige sfeer. De poolwinnaars ontvingen een bescheiden prijs: ....... een Schevenings Vuurtorentje! Leuk te vermelden is dat het Vuurtoren team zelf ook als eerste eindigde de poule! Ons team was passend gekleed in de bekende rode Vuurtoren shirts en hoodies met logo. Als organisator waren we daarbij natuurlijk getooid met een Vuurtoren Crew-pet . Zie foto! Lees verder »