Ons team

Wie is wie op school? Cursusjaar 2018 - 2019

Directeur: Jan Groeneveld

Indien afwezig aanspreekpunt: Mw Annette.v.d.Geest.

Peuters

Geel:  Mw. Rian Boersma & Mw. J. Toet & Mw Marieke Brand

Rood:  Mw. Marieke Brand & Mw. Jessica Toet &  Mw Rian Boersma

Instrgr.

Mw Ashani Gopie : Mw. Jessica Toet wo.

Mw. PhuongNam Huynh: ma, di. & Mw. Linda Kortekaas: wo, do, vr.

Mw.  Bianca van der Zwan: ma, di. & Mw. Dana Stolze: wo, do, vr.

Mw. Ellen de Jager:  ma, di, wo,   & Mw.Angelique Tomeij:  do, vr.

Groep 4

Mw. Ineke Overduin: ma, di, wo, do. & mw Alice Lagas: vr.

Mw. Lorienne Brown:  ma - vr.

Dhr Leon Koorevaar: ma - vr. (mw Alice Lagas ma, di)

Mw Marianne Kuiper: di, wo, do, vr. & Mw. Erica van Dam: ma.

Mw Erica van Dam: di, wo  & MW Esther Abrams: ma, do, vr

Coördinator Peuterschool De Vuurtoren Mw. Marieke Brand
Intern begeleider + Onderbouwcoördinator groep 1 t/m 4 + coördinator VVE (di, wo, do) Mw. Annette. v.d. Geest
Intern begeleider + Bovenbouwcoördinator groep 5 t/m 8 + coördinator cultuur (ma en do) Mw. Sandra. Zwirs