Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 3

Fijne vakantie!

Lieve kinderen en ouders van groep 3, bedankt voor het ontzettend leuke jaar. Een jaar om nooit te vergeten. Wat hebben de kids veel geleerd. Lezen, rekenen, dictee, samenwerken en noem maar op. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie. Geniet ervan en wij zien elkaar volgend jaar. Dikke knuffel voor alle kids van..

Ga naar Groep 3 »

Uit Groep 6

Bedankt lieve ouders en kinderen van groep 6

Beste ouders/verzorgers,   Nog een aantal uren en dan is het schooljaar 2018/2019 al weer voorbij. Wat is het jaar ontzettend snel gegaan. Van het feit dat het ooit twee verschillende klassen waren was al snel niets meer te merken. De kinderen maakten al snel nieuwe vrienden en als ik de groepjes na een vakantie weer eens..

Ga naar Groep 6 »

Uit Groep 4

groep 4 verjaardag Jeffangelo

Vandaag, woensdag 10 juli, hebben we de laatste verjaardag van het schooljaar in groep 4 gevierd. We lieten de verjaardagsliederen voor het allerlaatst klinken voor Jeffangelo. Hij is jarig in de zomervakantie op donderdag 1 augustus en wordt dan 8 jaar. Jeffangelo had voor ieder kind een heerlijke donut meegenomen, ze waren bovenop versierd met..

Ga naar Groep 4 »

Instroomgroep op schoolreis

Afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor de kinderen van de instroomgroep! Wij waren aan het aftellen tot aan het schoolreisje. De leerlingen vonden het op de heen weg in de bus heel erg spannend. De helpende mama's en de juf hoorden toen nog heel veel geluid. Aangekomen in het park mochten de leerlingen met..

Kinderboerderij

Wij zijn naar de kinderboerderij geweest! Het was een zonnige dag, waardoor wij hebben kunnen genieten van ons bezoek aan de kinderboerderij. De leerlingen mochten cavia's aaien en de geiten borstelen. Sommige vonden dit nog een beetje spannend, maar met behulp van een mama of papa ging dit helemaal goed!

Juffendag instroomgroep

De juffen van de instroomgroep waren heel erg verwend tijdens juffendag! We hebben genoten van onze dag en hebben er een leuke dag van gemaakt! Wij willen de ouders bedanken voor het cadeautje! Hierbij een aantal foto's hoe het is verlopen tijdens onze modeshow.

Kleuterdiploma

Dat de groep 2 kleuters het goed doen en er klaar voor zijn om naar groep 3 te gaan was duidelijk te zien voor degenen die bij de ‘uitreiking’ van het kleuterdiploma waren. De juffen, uitgedost in een afstudeertoga, en de kinderen met gekleurde afstudeerhoedjes waren er helemaal klaar voor. Eén voor één gleden de kinderen via het raam naar buiten, terwijl de juf ondertussen een mooie tekst had voor ieder kind. De kleuters liepen dan naar een tafeltje met het diploma voor de ‘handtekening’. De kinderen waren maar wat trots, zo ook al die ouders die getuige waren van.. Lees verder »

De Vuurtoren Got's Talent

Onderdeel van het zomerfeest was ook de talentenshow met diverse optredens. De juffen van de school legden de lat hoog met een dansje ‘Heen en weer’. Daarna waren er optredens van kinderen uit diverse groepen. We zagen: zang, dans en ware acrobatiek. De foto’s zeggen genoeg. Iedereen genoot ervan om ook deze talenten te zien  op de Vuurtoren. Een deskundige jury van vier groep-8-leerlingen was lovend over de presentaties. Dat wordt oefenen het komend jaar, want dit moet zeker een vervolg krijgen! Lees verder »