Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

zomervakantie

ZOMERVAKANTIE Het was een fijn schooljaar, waarin we hebben gezongen, gespeeld, gegymd, gelachen en een mooie ontwikkelingsgroei hebben doorgemaakt. Op naar het volgende schooljaar, maar eerst ...... zes weken vakantie! ​zonnetje zonnetje aan de lucht wat heb je..

zomerfeest

Dat vrijdag de dertiende als ongeluksdag te boek staat, is niet van toepassing op vrijdag 13 juli 2018 .... de dag van het Zomerfeest. Na de opening door meester Groeneveld is de sponsorloop-cheque overhandigd aan..

Fijne vakantie

We wensen ieder een fijne vakantie, met mooi weer en leuke dingen om te doen. Alle ouders bedanken wij voor hun inzet bij de activiteiten die wij deden, met name de klassenouders. Tot in het nieuwe schooljaar,       Vriendelijke groet van juf Heleen Reinds en juf Ineke Overduin.

gr 4 de laatste jarigen van groep 4

Als hekkensluiters van de verjaardagslijst hebben we nog gevierd de verjaardagen van Semmy, Amy en Jackie. Zij zijn met z'n drieën jarig in de vakantie en we feliciteren hen alvast hiermee van harte. Bekijk de foto's van..

Gino (bijna) jarig

Omdat Gino in de zomervakantie jarig is, hebben we op de een na laatse schooldag zijn vijfde verjaardag alvast in de klas gevierd. GEFELICIFLAPSTAART, lieve Gino! Van de lekkere cupcakes die Gino samen met zijn..

gr 4 verjaardag Jasmijn 8 jaar

Gisteren, dinsdag 10 juli, was het de verjaardag van Jasmijn. Zij is op deze, voor haar zo leuke dag 8 jaar geworden. Nadat we haar hadden toegezongen, trakteerde ze de kinderen op een verrassingszakje. Voor..

Zomerfeest met sponsorloop op De Vuurtoren

Op de laatste schooldag, 13 juli beleefde CBS DE Vuurtoren een groot Zomerfeest met spelletjes, frisse hapjes en een sponsorloop. Er werd gestart met de sponsorloop voor Stichting Ambulance Wens. Een stichting die met hulp van de ambulance dagelijks hele zieke mensen begeleidt voor een laatste leuk uitje. Anthony Kroeze, groep 7 leerling van onze school, was enkele maanden geleden onder de indruk van de organisatie toen zijn opa, die inmiddels is overleden, met de Ambulancewens mee mocht. Toen ontstond het idee om een sponsorloop te houden voor de organisatie. Afgelopen weken stroomde het geld binnen dat de kinderen ophaalden bij familie.. Lees verder »

Groep 8 'springt' naar het voortgezet onderwijs!

Na 8 jaar basischool De Vuurtoren sprongen de leerlingen van groep 8 woensdag bijna letterlijk naar het voortgezet onderwijs. Nadat de jongens en meisjes eerst met applaus werden aangekondigd, gingen ze onder luide aanmoedigingen over de glijbaan. Daarna was het high-fives geven aan alle Vuurtorenleerlingen die op de route stonden opgesteld. Onder toezicht van gymmeester Couperus sprongen de schoolverlaters één voor één via een trampoline de school uit. Daarbij werden ze geholpen door hun vader en/of moeder. Dat was plezier en voor veel aanwezigen ook even een traantje wegpinken.. Tot slot hadden de groep 8 leerlingen door een paar mooie woorden voor hun juffen Tomeij en van der Sprong. Daarbij onthulden de dametjes.. Lees verder »

Kunst op De Vuurtoren

De peutergroepen en groep 1,2,3 zijn afgelopen heel kunstzinnig bezig geweest. Alles draaide om kunst: tekenen, bouwen, schilderen, plakken. Het creatieve resultaat was te zien op de tentoonstelling afgelopen donderdag en vrijdag 7 en 8 juni.  De als museum ingerichte speelzaal inclusief een toegangskassa, was schitterend ingericht. De bezoekers (kinderen, vaders, moeders, grootouders) keken vol bewondering naar de kunstwerken. De foto's spreken voor zich.   Lees verder »