Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 6

Surprises Sinterklaas met foto's

Vijf december was de grote dag. Zou de lieve Sint nog komen.... En ja hoor, natuurlijk kwam hij. Met zijn Pieten en heel veel surprises en gedichten. Het werd weer een hele gezellige ochtend. Inmiddels staan alle foto's online. Geniet ervan!

Ga naar Groep 6 »

Uit Groep 4

Sint op de Vuurtoren en ook nog in groep 4

En ja hoor eindelijk, daar was ie dan, de lang verwachte dag van de verjaardag van de Sint was aangebroken. 's Morgens vroeg om half 9 stond iedereen vol spanning op het schoolplein, te wachten op de schoolbel, want na de bel zouden we naar binnengaan. De schoenen in de klas  uitdoen en op weg..

Ga naar Groep 4 »

Uit Groep 7

Sint op school

Op donderdag 5 december heeft Sint een bezoek gebracht aan De Vuurtoren. Hij werd uiteraard vergezeld door zijn pieten. In de gymzaal hebben we met spanning gewacht op zijn komst. Dat duurde best lang en..

Ga naar Groep 7 »

Uit Groep 5

Sinterklaas

Wat een spannende dag was het vandaag. De sinterklaasviering op school en dan ook nog eens voor de eerste keer surprises maken. En wat een surprises. Jeetje wat een mooie dingen hebben jullie allemaal gemaakt! Het was al super leuk om vanmorgen de klas in te komen met al die surprises in het midden van..

Ga naar Groep 5 »

Uit Groep 1

Sinterklaas en zijn pieten op bezoek in groep 1

Oh... Wat was het vandaag weer spannend om te zien of Sinterklaas wel echt bij ons kwam. En het was ons ook gelukt om hem op bezoek te krijgen! We mochten in de gymzaal liedjes voor hem zingen, zodat hij ons natuurlijk hoorde... Ohh nee wat gebeurde er nou het was Sinterklaas niet maar Elsa......

Ga naar Groep 1 »

Uit Groep 1

Groep 1 bezoekt het surprisemuseum

Nog even en dan is het eindelijk 5 december! Voor deze speciale dag maken de groepen 5 t/m 8 een surprise. Hiervoor organiseert de Vuurtoren het surprisemuseum. Dit betekent dat alle groepen naar de surprises mogen gaan kijken. En dan natuurlijk met elkaar gaan kijken welke er erg mooi is gemaakt en wat er allemaal..

Ga naar Groep 1 »

Groep 8 springt de basisschool uit!

Aan het eind van het schooljaar en 8 jaar op de Vuurtoren gezeten te hebben sprong Groep 8 om de beurt de school uit. Wel moesten ze eerst langs een lange alle kinderen van de school, die zich over een parcours op het plein hadden opgesteld. Met papieren handjes zwaaiden zij en gaven een high five. Het was een weg met hindernissen. De 25 leerlingen moesten namelijk ook nog door een groot speelelement kruipen om vervolgens, onder toeziend oog van de genietende ouders, via een springplank het plein af te springen. Met hulp van gymmeester Wouter verliep dat gecontroleerd en veilig... Lees verder »

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »

Nieuw SPEELTOESTEL op het vuurtorenplein

Het stond al jaren op het verlanglijstje van kinderen, ouders en leerkrachten. En leerlingen hebben afgelopen maand, tijdens de opbouw, het nieuwe grote speeltoestel langzaam zien groeien tot een uitdagend klim, klauter en glijtoestel. Gezien de Coronamaatregelen hebben we helaas geen grootse opening kunnen organiseren. Voor de kinderen gaf dat allemaal niet. Vanaf dag één wordt het toestel met groot enthousiasme intensief gebruikt. De kleuren en vele mogelijkheden hebben een grote aantrekkingskracht op onze leerlingen. Ook aan de peuters is gedacht, met een meer toegankelijk glijbaantje. Bij de grotere kids is het klimmen en chillen in het touwmandje bovenin zeer populair. Lees verder »

Duikelrekken en Heel Vuurtoren Bakt