Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 6

Surprises Sinterklaas met foto's

Vijf december was de grote dag. Zou de lieve Sint nog komen.... En ja hoor, natuurlijk kwam hij. Met zijn Pieten en heel veel surprises en gedichten. Het werd weer een hele gezellige ochtend. Inmiddels staan alle foto's online. Geniet ervan!

Ga naar Groep 6 »

Uit Groep 4

Sint op de Vuurtoren en ook nog in groep 4

En ja hoor eindelijk, daar was ie dan, de lang verwachte dag van de verjaardag van de Sint was aangebroken. 's Morgens vroeg om half 9 stond iedereen vol spanning op het schoolplein, te wachten op de schoolbel, want na de bel zouden we naar binnengaan. De schoenen in de klas  uitdoen en op weg..