Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 2

Weer in de lucht

Lieve kleuters en ouders, na een tijd uit de lucht te zijn geweest door een technische storing kunnen er gelukkig kunnen weer berichten en foto's op onze site worden geplaatst! De foto's van de verjaardagen,..

Ga naar Groep 2 »

Groep 4 Hanin wordt 8 jaar

Vandaag, donderdag 14 november, is de eerste verjaardag in groep 4 gevierd. Het was Hanin, die vandaag jarig was en zij werd  8 jaar. Nadat we voor haar de verjaardagsliederen hadden gezongen, trackteerde zij de..

Uit Groep 7

Nationaal schoolontbijt 2019

Op donderdag 7 november deden we mee aan het Nationaal schoolontbijt. Vooraf hebben we besproken waarom het zo belangrijk is om 's morgens te ontbijten. Het ontbijt zag er prima uit! De hulpouders hadden alles klaargezet..

Ga naar Groep 7 »

Groep 4 Nationaal schoolontbijt

Vandaag, donderdag 7 november, was er het Natioanaal schoolontbijt. Ook de Vuurtorenschool deed mee aan dit leuke, gezamenlijke ontbijt door het hele land. Vanmorgen kwamen we op school en hadden best wel trek in een smaakvol, gezond ontbijtje. We namen plaats aan de gedekte tafels en bekeken nieuwsgierig naar alles wat er voor ons klaar stond...

groep 4 Kaatje piraatje

Evenals groep 3 heeft ook groep 4 naar de voorstelling gekeken van Kaatje Piraatje. Het was een grappig, soms ook wat verdrietige voorstelling. Gelukkig was het op het slot : " Eind goed, al goed ". De kinderen hebben ervan genoten, want er moest vaak gelachen worden.

Uit Groep 3

Voorstelling Kaat Piraat

Vandaag hebben de kinderen erg genoten van de voorstelling Kaat Piraat. Alles vond plaats in onze eigen kleine gymzaal. Voor de impressie=>zie fotoalbums

Ga naar Groep 3 »

Juf Marianne Kuiper 40 jaar in het onderwijs!

Dit jaar is juf Marianne Kuiper van basisschool de Vuurtoren 40 jaar in het onderwijs. In 1979 is de juf begonnen aan de Julianaschool aan de Gaffelstraat. Deze school fuseerde met de Emmaschool en later veranderde de naam in De Vuurtoren. Op school hebben we dit groots gevierd. De juf werd 's ochtends verrast met een school vol feestelijke teksten en foto's van vroeger. Aan het eind van de ochtend stonden alle leerlingen buiten te wachten op een prachtig lied te zingen. De juf stond daar in het zonnetje en hoorde ook dat ze al 40x met de klas Sinterklaas en.. Lees verder »

Kinderboekenweek

Als je plezier hebt in het leen, helpt dat enorm om goed te leren. De kinderboekenweek is dan ook een mooi moment om aandacht te besteden aan kinderboeken en het lezen. Het thema 'Reis mee" was door de hele school te herkennen. Ook dit jaar was er weer een gezamenlijke activiteit. De groepen 1, 2 en 3 hadden een gezamenlijke gezellig feestje met liedjes die te maken hebben met reizen. Er waren verschillende optredens en we hoorden zelfs een Engels liedje!. Vanaf groep 4 waren er voorleeswedstrijden in de groep, En vervolgens met groep 4 t/m 8 bij elkaar. De voorlezers waren: Gianni (gr4),.. Lees verder »

Kleuterdiploma