Nieuws van onze groepen

Hieronder vindt u het laatste nieuws van en over de groepen op de Vuurtoren!

Uit Groep 3

Bezoek Reddingsboot

Dinsdag 11 juni hebben wij met groep 3 de Reddingsboot bezocht. De papa van Isabelle is schipper op de reddingsboot en gaf ons een rondleiding. Wij mochten de boot bezoeken, maar moesten allemaal een reddingsvest aan voor de veiligheid. Het was heel erg leuk. Hieronder kunt u de foto's bekijken.   

Ga naar Groep 3 »

Uit Groep 4

groep 4 verjaardag Joƫlle

                                   En alweer was er iemand jarig in groep 4. Deze keer was het de beurt aan Joëlle, zij is vandaag, woensdag 12 juni, 8 jaar geworden. Ook voor Joëlle hebben we het verjaardagskoor laten zingen, met al het  stemgeluid dat we in ons hadden. Na haar vrolijk te hebben toegezongen, trakteerde zij ons op een fleurig, uitziende..

Ga naar Groep 4 »

Uit Groep 4

groep 4 verjaardag Mirthe

In de maand juni zijn er in  groep wel 4 verjaardagen te vieren. De eerste in deze rij is Mirthe. Zij was op zondag 9 juni, 1e Pinksterdag, jarig en werd op deze dag 8 jaar. Vandaag,..

Ga naar Groep 4 »

Uit Groep 8

Op locatie filmen

Groep 8 is al weken druk met het filmen voor de musical. En nu mogen ze eindelijk dinsdag 11 juni op locatie gaan filmen. Daarom moeten zij deze dinsdag met de fiets naar school komen!! Zodat we al fietsend naar de locatie kunnen. Laten we hopen dat het mooi weer is volgende week. 

Ga naar Groep 8 »

Uit Groep 3

Bezoek Thuishaven

Vandaag heeft groep 3 een bezoek gebracht aan de bewoners van verzorgingstehuis 'de Thuishaven'. Dit in het teken van geluk doorgeven. De afgelopen weken zijn de leerlingen van groep 3 alles te weten gekomen over geluk. Zij hebben namelijk de gelukslessen van de Gelukskoffer gevolgd. Alles wat zij hebben geleerd zit in hun eigen koffer..

Ga naar Groep 3 »

Uit Instroomgroep

Oranjespelen

Het was een sportieve ochtend! De leerlingen waren verdeeld in groepjes en werden begeleid. De kinderen hebben aan alle activiteiten meegedaan en waren erg enthousiast! 

Ga naar Instroomgroep »

Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs

Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker zonnetje speelden 42 teams in een sportieve en gezellige sfeer. De poolwinnaars ontvingen een bescheiden prijs: ....... een Schevenings Vuurtorentje! Leuk te vermelden is dat het Vuurtoren team zelf ook als eerste eindigde de poule! Ons team was passend gekleed in de bekende rode Vuurtoren shirts en hoodies met logo. Als organisator waren we daarbij natuurlijk getooid met een Vuurtoren Crew-pet . Zie foto! Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren

Op 20 december had CBS De Vuurtoren een gezellige Kerstviering. In de middag zijn alle groepen gemixt en om de beurt naar het bijgebouw van de Badkapel gegaan om hier te zingen voor de bewoners van het woonzorgcentrum De Thuishaven. Eerst zongen de kinderen een aantal liederen en daarna zongen de ouderen voor de jongeren een lied. Tot slot zochten de kinderen de ouderen op en gaven hen een zelfgemaakte kerstkaart. Een mooie uitvoering van de kerstgedachte. Jong en oud was geinspireerd. Zie ook de foto's. In de avond was de viering in de klas. Ouders hadden massal voor eten gezorgd.. Lees verder »

Kerstzang bij de Vuurtorenpoort

Kinderen die deze week 's ochtends het plein op stappen worden warm onthaald. Op 17 december stonden de kinderen van groep 4 en 8 om 8.15 uur gereed met een vrolijk kaarsje in de hand. Het open gaan van de poort was de start van het gezamenlijke zingen. Kinderen en vooral ook ouders genoten er van. De kinderen zongen: Midden in de winternacht, Komt allen tezamen, Sjok, sjok, sjok liep het ezeltje en Rudolf. Zo zingen alle groepen deze week bij de vuurtorenpoort, met iedere dag andere liedjes! Lees verder »

Suprisemuseum met kunstwerken van groep 5-8

De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben zich geweldig creatief ingespannen: De mooiste surprises werden maandag 3 december binnengebracht met daarin nog een leuk gedicht verstopt. De surprises zijn toen opgesteld in de speelzaal. De volgende dag mochten alle groepen door het 'museum' lopen om de kunstwerken te bewonderen. In de groepen 5-8 was er op 5 december alle aandacht voor iedere leerling met surprise en gedicht. Een spel met dobbelsteen zorgde voor een gezellig verloop van wie aan de de beurt was.  Lees verder »


Recente foto's