Lang zal zij leve......

2 juli 2019

Hieperdepiep...... hoera...... onze Nela is vandaag 5 jaar geworden. Uit volle borst hebben we voor de jarige gezongen. Nela trakteerde op een zakje vol verrassingen. Nog een gezellige dag gewenst Nela!!!!

Bekijk foto's »

Hieperdepiep...... hoeraaaaa

27 mei 2019

Dani is 5 jaar!!!!! Van harte gefeliciteerd jarige. We hopen dat je een fijne dag hebt gehad.

Dani trakteerde de klas op een heerlijk ijsje. De juffen en meesters verwendde hij met een chocolaatje. Dankjewel voor de lekkernijen lieve jarige.

Lente in de klas

16 april 2019

Wist u dat kikkervisjes ook van komkommers kunnen smullen??? Onze Jace wist dat wel. Hij heeft de kikkervisjes vandaag verwend.

Juf Huynh

maandag en dinsdag
pnthihuynh@scoh.nl

Juf Kortekaas

woensdag, donderdag en vrijdag
lfckortekaas@scoh.nl

Het school-emailadres kan alleen gebruikt worden voor school gerelateerde aangelegenheden. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Wij geven u in principe binnen 3 dagen antwoord. Heeft u een vraag waar met spoed op gereageerd moet worden, dan kunt u beter telefonisch contact zoeken of ons voor of na schooltijd kort aanspreken (070-3540031).

Jarigen in de maand juni

02: Nela

Klassenouders:

Wendy van der Burg (moeder van Jace)

Irma Zoutenbier (moeder van Thomas)