Sinterklaas en zijn pieten op bezoek in groep 1

5 december 2019

Oh... Wat was het vandaag weer spannend om te zien of Sinterklaas wel echt bij ons kwam. En het was ons ook gelukt om hem op bezoek te krijgen! We mochten in de gymzaal liedjes voor hem zingen, zodat hij ons natuurlijk hoorde... Ohh nee wat gebeurde er nou het was Sinterklaas niet maar Elsa.... Huh kinderen is het wel nodig dat Sint en zijn pieten nog komen nu Elsa er is? Nou alle kinderen van de Vuurtoren wilde dat Sinterklaas nog wel kwam met zijn pieten. Nou ineens kwamen er pieten de zaal binnen.. Waar is Sinterklaas pieten? Niemand die het wist! Maar meester Jan had een idee en die had zich verkleed als Sint zoals wij bij de kleuters doen! Nee meester dit kan echt niet hoor! De leerlingen begonnen het liedje te zingen die we geoefend hadden met elkaar. En toen hoorde Sint het en kwam hij eindelijk ook naar onze gymzaal! Het was weer erg leuk! Maar dit was natuurlijk niet het enige.. De Sint kwam ook nog in de klas met zijn pieten. Oh nee! De juf moest helaas ook bij Sint komen want ook de juf stond in het grote rode boek van Sint. De sint wist gelukkig veel over de juf te vertellen, maar er stonden ook heel wat kinderen in het grote rode boek! De kinderen zijn verwend door Sint en zijn pieten, want wat hebben zij super leuke olifantenklossen gekregen! Fijne pakjesavond en tot volgend jaar Sint en pieten! 

Bekijk foto's »

Groep 1 bezoekt het surprisemuseum

4 december 2019

Nog even en dan is het eindelijk 5 december! Voor deze speciale dag maken de groepen 5 t/m 8 een surprise. Hiervoor organiseert de Vuurtoren het surprisemuseum. Dit betekent dat alle groepen naar de surprises mogen gaan kijken. En dan natuurlijk met elkaar gaan kijken welke er erg mooi is gemaakt en wat er allemaal nagemaakt is. Er zijn dit jaar weer erg mooie surprises gemaakt door de leerlingen. Vandaag mocht groep 1 gaan kijken en een aantal foto's van de kinderen hoe ze ook echt gaan kijken naar het werk van een ander. Toppers!

 

Bekijk foto's »

Pietengym

4 december 2019

De leerlingen kregen vandaag pietengym! Er stond een heel parcour voor ze klaar. De hulppieten gingen als echte pieten hedt parcour af! En het ging ook super goed! De hulppieten hebben namelijk allemaal hun pietendiploma behaald. Het lukte de hulppieten om op daken te klimmen en door te schoorsteen te kruipen. Fantastisch goed gedaan hulppieten!

 

Bekijk foto's »


Juf Huynh

maandag en dinsdag
pnthihuynh@scoh.nl

Juf Kortekaas

woensdag, donderdag en vrijdag
lfckortekaas@scoh.nl

Het school-emailadres kan alleen gebruikt worden voor school gerelateerde aangelegenheden. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Wij geven u in principe binnen 3 dagen antwoord. Heeft u een vraag waar met spoed op gereageerd moet worden, dan kunt u beter telefonisch contact zoeken of ons voor of na schooltijd kort aanspreken (070-3540031).

 

Jarigen in de maand juni

02: Nela

 

 

 

Klassenouders:

Wendy van der Burg (moeder van Jace)

Irma Zoutenbier (moeder van Thomas)