Weer in de lucht

16 november 2019

Lieve kleuters en ouders, na een tijd uit de lucht te zijn geweest door een technische storing kunnen er gelukkig kunnen weer berichten en foto's op onze site worden geplaatst! De foto's van de verjaardagen, rekenlessen, groepsafspraken, strikdiploma's en nog meer kunt u vanaf nu bekijken bij -fotoalbums-. Ook is de agenda bijgewerkt. 

 

 

gymlessen

8 september 2019

De eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar zit er alweer op en de kinderen hebben al 1 keer gym gehad van de nieuwe gymmeester Wouter


Afbeeldingsresultaat voor gymles dagmar stam

Omdat de kleuters maandag al om half 9 gymmen, willen wij u vragen de kleuters op tijd te brengen zodat we om half 9 naar de gymzaal kunnen gaan. U kunt uw kind helpen met omkleden of uw kind al in zijn / haar gymkleding naar school brengen. De kleding van de kleuters kan opgevouwen op de tafel gelegd worden met een lege gymtas erbovenop. Hun schoenen, met eventueel sokken erin, kunnen onder de stoel. 

Woensdag start de gymles om half 10 en kleden de kinderen zich zelf om in de klas. Ook dan kunt u ervoor kiezen uw kind al in gymkleding naar school te brengen. 

School begint weer

2 september 2019

Dinsdag 3 september gaan de schooldeuren weer open. De klaslokalen zijn ingericht en de juffen hebben er zin in!

Tot dan, juf Dana en juf Erica

 


juf Erica van Dam

maandag, dinsdag en woensdag
evdam@scoh.nl

juf Dana Stolze

donderdag en vrijdag
dstolze@scoh.nl

Het school-emailadres kan alleen gebruikt worden voor school gerelateerde aangelegenheden. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Wij geven u in principe binnen 3 dagen antwoord. Heeft u een vraag waar met spoed op gereageerd moet worden, dan kunt u beter telefonisch contact zoeken of ons voor of na schooltijd kort aanspreken (070-3540031).