thema Sint

2 december 2019

Vanaf het moment dat Sinterklaas met zijn Pieten in Nederland zijn aangekomen, spelen en werken de kleuters in Sintsferen. Er worden boten gemaakt die hoog genoeg zijn voor Sint en Piet, er worden cadeaus ingepakt, er wordt geknutseld, gezongen en nog veel meer.  Zelfs de rommelpiet is langsgeweest. Gelukkig waren jongens uit groep 8 zo lief te komen helpen met opruimen. 

Bekijk foto's »

rekenles meten

2 december 2019

Vandaag hebben we geleerd hoe je moet meten, wat kort is, wat lang, breed en smal. Wat grappig om te ontdekken dat een touwtje wel om je pols kan maar niet om je middel ..... of twee keer om je knie en maar 1 x om je hoofd. 

Bekijk foto's »

kruidnootjes bakken

26 november 2019

Wat rook het lekker bij de kleuters ....héél véél kruidnootjes zijn gebakken ....mmmm lekker. Dank aan de mama van Senna voor de hulp bij het bakken. 

Bekijk foto's »


juf Erica van Dam

maandag, dinsdag en woensdag
evdam@scoh.nl

juf Dana Stolze

donderdag en vrijdag
dstolze@scoh.nl

Het school-emailadres kan alleen gebruikt worden voor school gerelateerde aangelegenheden. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Wij geven u in principe binnen 3 dagen antwoord. Heeft u een vraag waar met spoed op gereageerd moet worden, dan kunt u beter telefonisch contact zoeken of ons voor of na schooltijd kort aanspreken (070-3540031).