Groep 4 Hanin wordt 8 jaar

14 november 2019

Vandaag, donderdag 14 november, is de eerste verjaardag in groep 4 gevierd. Het was Hanin, die vandaag jarig was en zij werd  8 jaar. Nadat we voor haar de verjaardagsliederen hadden gezongen, trackteerde zij de kinderen op een verrassingszakje. Er zat iets in om te snoepen en ook nog een klein cadeautje. Voor de juffen en de meesters was er een heerlijk chocolaatje.

Hanin, dank je wel voor je traktatie, we hebben er heerlijk van gesnoept.

Groep 4 Nationaal schoolontbijt

7 november 2019

Vandaag, donderdag 7 november, was er het Natioanaal schoolontbijt. Ook de Vuurtorenschool deed mee aan dit leuke, gezamenlijke ontbijt door het hele land.

Vanmorgen kwamen we op school en hadden best wel trek in een smaakvol, gezond ontbijtje. We namen plaats aan de gedekte tafels en bekeken nieuwsgierig naar alles wat er voor ons klaar stond. We zagen boterhammen, broodjes, krentenbollen en matzes. Als beleg was er boter, appelstroop, pindakaas, gewone kaas en aardbeienjam. Ook stond er melk, thee of als je daar trek in had, muesli met yoghurt voor je klaar. Ondanks dat het een ontbijt was, kregen we er zelfs nog een appeltje of stukjes komkommer bij.

Al met al een super ontbijt, om de schooldag mee te bginnen. Ieder kind liet het zich dan ook wel best smaken en besmeerde rijkelijk hetgeen ze graag lustte, met allerlei heerlijke dingen. Wie genoeg had gegeten, ruimde op en mocht nog een kleurplaat kleuren van het Nederlandse schoolontbijt.

We zeggen dank je wel tegen de 3 hulpmoeders, die als ware obers vanmorgen hebben bediend bij dit ontbijt.

groep 4 Kaatje piraatje

6 november 2019

Schattige kleine piraat meisje geïsoleerd op een witte achtergrond Stockfoto - 33084908

Evenals groep 3 heeft ook groep 4 naar de voorstelling gekeken van Kaatje Piraatje.

Het was een grappig, soms ook wat verdrietige voorstelling. Gelukkig was het op het slot : " Eind goed, al goed ".

De kinderen hebben ervan genoten, want er moest vaak gelachen worden.

Emailadres van de juf :

ioverduin@scoh.nl

Klassenouders

Luizenpluisouders

De gymtijden :

Dinsdag van 9.30 u - 10.30 u

Donderdag van 14.00 u - 15.00 u.

Agenda november

Maandagmiddag 4 november