Surprises Sinterklaas met foto's

10 december 2019

Vijf december was de grote dag. Zou de lieve Sint nog komen....

En ja hoor, natuurlijk kwam hij. Met zijn Pieten en heel veel surprises en gedichten. Het werd weer een hele gezellige ochtend. Inmiddels staan alle foto's online. Geniet ervan!

Inzet computer

15 oktober 2019

Onze school heeft als slogan: Wijzer, naar de toekomst. 

Daar doen wij in groep 6 zeker aan mee, want naast ons lokaal staat een karretje met computers voor de school en als ze dan toch zo dichtbij staan kunnen wij ze natuurlijk af en toe weleens even 'lenen'. Afgelopen week werden ze o.a. ingezet met het oefenen van klokkijken. 

Zie link fotoalbums, voor een paar leuke foto's.

Pannenkoekenles groep 6

4 oktober 2019

Pannenkoekenles groep 6

 

Beste ouders,

 

Vandaag was het zo ver, de kinderen zouden eindelijk de breuken gaan snappen tijdens de ‘rekenles’. En ja, zodra de pannenkoeken op tafel kwamen wist iedereen opeens wat ¼ of ½ was.  Zelfs ¾ van een pannenkoek wist opeens elke leerling te benoemen…

 

Met dank aan de klassenouders Fiona en Samantha werd het een hele ‘leerzame’ les. Waarschijnlijk een les die ze niet snel zullen vergeten.

 

Vandaag zijn we ook begonnen met de start van de voorleeswedstrijd. Wat waren de eerste deelnemers goed! Hier gaan we volgende week mee verder.

 

De leerlingen hebben vandaag allemaal hun toetsschriftje mee naar huis gekregen, zodat jullie de resultaten van de eerste toetsen kunnen bekijken. Wilt u er een handtekening bijzetten, zodat ik weet dat u op de hoogte bent. Ook vinden kinderen het altijd leuk als u er nog een paar regels tekst bij zet. Natuurlijk ter stimulering. Dit is niet verplicht.

 

Het schriftje moet maandag weer terug op school zijn, dus graag gelijk weer in het schooltas stoppen.

 

Iedereen een heel goed weekend,

 

Meester Leon Koorevaar


Huiswerk

Maandag 9 december: Juf Esther

Dinsdag 10 december: Toets topografie Limburg

Woensdag 11 december: Rekenhuiswerk deel 12

Donderdag 12 december: GEEN HUISWERK + GYM

Vrijdag 13 december: 's Middags schaatsen bij Cool Event

 

Maandag 16 december: Juf Esther

Dinsdag 17 december: GEEN HUISWERK + Gym

Woensdag 18 december: GEEN HUISWERK

Donderdag 19 december: 's Ochtends: Generale repetitie in de kerk. 's Avonds Kerst in de Badkapelkerk. Kerkdienst begint om 18.30 uur. Leerlingen moeten om 17.45 uur op school zijn.

Vrijdag 20 december: Kerstontbijt + 12.00 uur START KERSTVAKANTIE

Algemene weetjes

Gym: 
woensdag en vrijdag