Nationaal schoolontbijt 2019

9 november 2019

Op donderdag 7 november deden we mee aan het Nationaal schoolontbijt. Vooraf hebben we besproken waarom het zo belangrijk is om 's morgens te ontbijten.

Het ontbijt zag er prima uit! De hulpouders hadden alles klaargezet en we konden meteen aanvallen! Het smaakte ons goed! We hebben de tafel eer aan gedaan.

Voorleeswedstrijd 2019

16 oktober 2019

Het schooljaar is al weer enkele weken oud! Wat gaat de tijd toch snel en wat hebben we al weer hard gewerkt! Vorige week, aan het eind van de Kinderboekenweek met het thema 'Reis mee' , hielden we onze jaarlijkse voorleeswedstijd. In de klas hadden we de strijd om de winnaar al achter de rug. Het was spannend! Wie zou het uiteindelijk gaan worden, Jayden of Nikki? Het werd Nikki en op vrijdagochtend, de ochtend van de voorleeswedstrijd, mocht zij onze groep 7 vertegenwoordigen. Ze heeft het heel goed gedaan! Ze is tweede geworden! Geweldig, Nikki! Sven was de winnaar van vorig jaar en hij nam plaats in de jury. Ook heel goed gedaan, Sven!

maandag 18 november:  Toets Verkeer 1

woensdag 20 november:  Rekenblad 10 inleveren