Sint op school

5 december 2019

Op donderdag 5 december heeft Sint een bezoek gebracht aan De Vuurtoren. Hij werd uiteraard vergezeld door zijn pieten. In de gymzaal hebben we met spanning gewacht op zijn komst. Dat duurde best lang en er kwamen eerst vreemde figuren de zaal in. Onder hen was een nep-Sint. Na veel zingen kwam de Sint dan eindelijk binnen en kon het feest beginnen. Het paard was er niet bij. Sint vertelde dat zijn paard, na een bezoek aan Duindorp, in beslag was genomen. Hij kon zijn rijdier later op de dag weer ophalen. Wat een toestand!

Eenmaal in de klas kon het spel rondom de surprises beginnen. Met de dobbelsteen moesten we het alfabet langs en op de eerste letter van onze voornaam terecht zien te komen. Nog niet zo gemakkelijk! Gelukkig is het iedereen gelukt om zijn surprise voor 12.00u in handen te krijgen.

De surprises zagen er weer leuk uit! De gedichten waren geweldig! Het was een hele gezellige ochtend!

Nationaal schoolontbijt 2019

9 november 2019

Op donderdag 7 november deden we mee aan het Nationaal schoolontbijt. Vooraf hebben we besproken waarom het zo belangrijk is om 's morgens te ontbijten.

Het ontbijt zag er prima uit! De hulpouders hadden alles klaargezet en we konden meteen aanvallen! Het smaakte ons goed! We hebben de tafel eer aan gedaan.

Voorleeswedstrijd 2019

16 oktober 2019

Het schooljaar is al weer enkele weken oud! Wat gaat de tijd toch snel en wat hebben we al weer hard gewerkt! Vorige week, aan het eind van de Kinderboekenweek met het thema 'Reis mee' , hielden we onze jaarlijkse voorleeswedstijd. In de klas hadden we de strijd om de winnaar al achter de rug. Het was spannend! Wie zou het uiteindelijk gaan worden, Jayden of Nikki? Het werd Nikki en op vrijdagochtend, de ochtend van de voorleeswedstrijd, mocht zij onze groep 7 vertegenwoordigen. Ze heeft het heel goed gedaan! Ze is tweede geworden! Geweldig, Nikki! Sven was de winnaar van vorig jaar en hij nam plaats in de jury. Ook heel goed gedaan, Sven!

vrijdag 13 december:  schaatsen

dinsdag 17 december: Staaltoets thema 'Licht'

woensdag 18 decmber:  Rekenblad 14 inleveren

donderdag 19 december:  Kerstviering in de Badkapel