Instroomgroep op schoolreis

10 juli 2019

Afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor de kinderen van de instroomgroep! Wij waren aan het aftellen tot aan het schoolreisje. De leerlingen vonden het op de heen weg in de bus heel erg spannend. De helpende mama's en de juf hoorden toen nog heel veel geluid. Aangekomen in het park mochten de leerlingen met hun groepje en een mama gaan lopen en spelen door het park. De leerlingen hebben goed geluisterd naar de begeleider in het groepje! Aan het eind van de dag hebben de leerlingen nog kunnen genieten van een ijsje en zijn wij terug gegaan naar de bus. Eenmaal aangekomen bij de bus waren de leerlingen al op. Voordat de bus was weggereden was het al aardig stil in de bus.... Dus de juf maar even kijken of alles nog goed ging. En ja hoor er waren al leerlingen die zo moe waren en in slaap waren gevallen. Het was een geslaagde dag en ik wil de ouders bedanken die mee zijn geweest!

Kinderboerderij

10 juli 2019

Wij zijn naar de kinderboerderij geweest! Het was een zonnige dag, waardoor wij hebben kunnen genieten van ons bezoek aan de kinderboerderij. De leerlingen mochten cavia's aaien en de geiten borstelen. Sommige vonden dit nog een beetje spannend, maar met behulp van een mama of papa ging dit helemaal goed!

Juffendag instroomgroep

10 juli 2019

De juffen van de instroomgroep waren heel erg verwend tijdens juffendag! We hebben genoten van onze dag en hebben er een leuke dag van gemaakt! Wij willen de ouders bedanken voor het cadeautje! Hierbij een aantal foto's hoe het is verlopen tijdens onze modeshow.

Bekijk foto's »

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »

Nieuw SPEELTOESTEL op het vuurtorenplein

Het stond al jaren op het verlanglijstje van kinderen, ouders en leerkrachten. En leerlingen hebben afgelopen maand, tijdens de opbouw, het nieuwe grote speeltoestel langzaam zien groeien tot een uitdagend klim, klauter en glijtoestel. Gezien de Coronamaatregelen hebben we helaas geen grootse opening kunnen organiseren. Voor de kinderen gaf dat allemaal niet. Vanaf dag één wordt het toestel met groot enthousiasme intensief gebruikt. De kleuren en vele mogelijkheden hebben een grote aantrekkingskracht op onze leerlingen. Ook aan de peuters is gedacht, met een meer toegankelijk glijbaantje. Bij de grotere kids is het klimmen en chillen in het touwmandje bovenin zeer populair. Lees verder »

Duikelrekken en Heel Vuurtoren Bakt