Instroomgroep op schoolreis

10 juli 2019

Afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor de kinderen van de instroomgroep! Wij waren aan het aftellen tot aan het schoolreisje. De leerlingen vonden het op de heen weg in de bus heel erg spannend. De helpende mama's en de juf hoorden toen nog heel veel geluid. Aangekomen in het park mochten de leerlingen met hun groepje en een mama gaan lopen en spelen door het park. De leerlingen hebben goed geluisterd naar de begeleider in het groepje! Aan het eind van de dag hebben de leerlingen nog kunnen genieten van een ijsje en zijn wij terug gegaan naar de bus. Eenmaal aangekomen bij de bus waren de leerlingen al op. Voordat de bus was weggereden was het al aardig stil in de bus.... Dus de juf maar even kijken of alles nog goed ging. En ja hoor er waren al leerlingen die zo moe waren en in slaap waren gevallen. Het was een geslaagde dag en ik wil de ouders bedanken die mee zijn geweest!

Kinderboerderij

10 juli 2019

Wij zijn naar de kinderboerderij geweest! Het was een zonnige dag, waardoor wij hebben kunnen genieten van ons bezoek aan de kinderboerderij. De leerlingen mochten cavia's aaien en de geiten borstelen. Sommige vonden dit nog een beetje spannend, maar met behulp van een mama of papa ging dit helemaal goed!

Juffendag instroomgroep

10 juli 2019

De juffen van de instroomgroep waren heel erg verwend tijdens juffendag! We hebben genoten van onze dag en hebben er een leuke dag van gemaakt! Wij willen de ouders bedanken voor het cadeautje! Hierbij een aantal foto's hoe het is verlopen tijdens onze modeshow.

Kinderboekenweek

Als je plezier hebt in het leen, helpt dat enorm om goed te leren. De kinderboekenweek is dan ook een mooi moment om aandacht te besteden aan kinderboeken en het lezen. Het thema 'Reis mee" was door de hele school te herkennen. Ook dit jaar was er weer een gezamenlijke activiteit. De groepen 1, 2 en 3 hadden een gezamenlijke gezellig feestje met liedjes die te maken hebben met reizen. Er waren verschillende optredens en we hoorden zelfs een Engels liedje!. Vanaf groep 4 waren er voorleeswedstrijden in de groep, En vervolgens met groep 4 t/m 8 bij elkaar. De voorlezers waren: Gianni (gr4),.. Lees verder »

Kleuterdiploma

Dat de groep 2 kleuters het goed doen en er klaar voor zijn om naar groep 3 te gaan was duidelijk te zien voor degenen die bij de ‘uitreiking’ van het kleuterdiploma waren. De juffen, uitgedost in een afstudeertoga, en de kinderen met gekleurde afstudeerhoedjes waren er helemaal klaar voor. Eén voor één gleden de kinderen via het raam naar buiten, terwijl de juf ondertussen een mooie tekst had voor ieder kind. De kleuters liepen dan naar een tafeltje met het diploma voor de ‘handtekening’. De kinderen waren maar wat trots, zo ook al die ouders die getuige waren van.. Lees verder »