Instroomgroep op schoolreis

10 juli 2019

Afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor de kinderen van de instroomgroep! Wij waren aan het aftellen tot aan het schoolreisje. De leerlingen vonden het op de heen weg in de bus heel erg spannend. De helpende mama's en de juf hoorden toen nog heel veel geluid. Aangekomen in het park mochten de leerlingen met hun groepje en een mama gaan lopen en spelen door het park. De leerlingen hebben goed geluisterd naar de begeleider in het groepje! Aan het eind van de dag hebben de leerlingen nog kunnen genieten van een ijsje en zijn wij terug gegaan naar de bus. Eenmaal aangekomen bij de bus waren de leerlingen al op. Voordat de bus was weggereden was het al aardig stil in de bus.... Dus de juf maar even kijken of alles nog goed ging. En ja hoor er waren al leerlingen die zo moe waren en in slaap waren gevallen. Het was een geslaagde dag en ik wil de ouders bedanken die mee zijn geweest!

Kinderboerderij

10 juli 2019

Wij zijn naar de kinderboerderij geweest! Het was een zonnige dag, waardoor wij hebben kunnen genieten van ons bezoek aan de kinderboerderij. De leerlingen mochten cavia's aaien en de geiten borstelen. Sommige vonden dit nog een beetje spannend, maar met behulp van een mama of papa ging dit helemaal goed!

Juffendag instroomgroep

10 juli 2019

De juffen van de instroomgroep waren heel erg verwend tijdens juffendag! We hebben genoten van onze dag en hebben er een leuke dag van gemaakt! Wij willen de ouders bedanken voor het cadeautje! Hierbij een aantal foto's hoe het is verlopen tijdens onze modeshow.

Kleuterdiploma!

Op de laatste schooldag gleden ruim 20 kleuters de kleuterschool uit om na de vakantie in groep 3 te starten. Dat was een mooi feestje. De kinderen met een kleurrijke hoed op, stonden even in de belangstelling bij de juf. Met de juffen in een deftige toga. De kleuters hoorden mooie woorden over hoe ze hun best gedaan hadden afgelopen jaar. Daarna mochten ze via een glijbaan de school uitglijden. Aan een tafeltje ontvingen ze vervolgens een getuigschrift met een lekker cakeje. En terwijl ouders druk aan het fotograferen en filmen waren, proostten de kinderen samen op dit mooie moment. (zie.. Lees verder »

Groep 8 neemt afscheid van de Vuurtoren

Na 8 jaar op de Vuurtoren met in de laatste 2 jaren de Coronaperikelen heeft groep 8 toch mooi afscheid kunnen nemen. In juni hadden de kinderen een geweldig Corona-proof kamp 3-daagse in ons eigen Scheveningen! Mogelijk gemaakt door inzet van actieve groep8-ouders. Op donderdag 8 juli was er dan het grote afscheid. 's Ochtends werden de groep 8-ers uitgeveegd door heel de school onder toeziend oog van de ouders. Eén voor één liepen de kanjers langs alle kinderen en sprongen m.b.v. een trampoline de school uit.  's Avonds was het afscheidfeest. Hiervoor waren we te gast bij vo-school het Belgisch Park. Met.. Lees verder »