2Samen

Buitenschoolse opvang 2Samen

Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster.

Uw kind is van harte welkom bij bso 2Orka’s in de school CBS De Vuurtoren aan de Stevinstraat 65E, met aangrensend een grote omsloten speelplaats waar de kinderen veilig kunnen spelen.

U kunt altijd terecht voor een rondleiding. Wilt u meer weten over Kinderopvang 2Samen? Bezoek dan www.2samen.nl of neem contact op met onze afdeling Planning & Advies via 070-3385500 of planning@2samen.nl.

Voor de 2Orka's:  https://www.2samen.nl/kinderopvang/den-haag/scheveningen/bso/bso-2orkas/

Uitdagende activiteiten

Kinderopvang 2Samen biedt met het programma ‘KICKS’ een uitdagend aanbod vol belevingen voor kinderen op de bso en voor scholen. Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten bij de bso of op school aangeboden. In vakanties zorgt KICKS voor een extra speciaal vakantieactiviteiten-aanbod, van robotjes bouwen op je eigen bso tot surfclinics.

Lees meer over ons uitgebreide activiteitenaanbod van KICKS.

Kerst 2021

De weken van het jaar was de school weer geheel in kerststemming. Met hulp van enkele ouders is er weer die jaarlijkse gezelligheid. En hoe leuk is het om als kind een boom te versieren…. Door de scholensluiting zijn alle activititieiten een week naar voren gehaald. Ook dit jaar was de kerstviering weer kleinschalig en vooral in de klas. Voor de groep altijd reuzengezellig met lichtjes en eten. Ja want dit jaar hadden we heerlijke KERSTBRUNCH op vrijdag 17 december. En wat mooi dat ouders weer zorgden voor heel veel lekkers! In de ochtend was er al een gezellig kerstsfeertje op het plein met kerstmuziek.. Lees verder »

Ondanks corona toch de Sint op de Vuurtoren

Ook in 2021 was de Sint weer op de Vuurtoren. En dat begon al eind november, want toen vonden de kinderen wat in hun schoen op school. Wel moesten ze door heel veel rommel heen: Wat een bende hadden die RommelPieten er weer van gemaakt! Twee dagen voordat de Sint kwam stroomde de speelzaal vol met schitterende surprises. Echt knap werk! Zo hadden we in korte tijd een waar Surprisemuseum. En natuurlijk mochten alle groepen even een kijkje nemen. En op 3 december was daar dan toch Sinterklaas. De kinderen hadden al lang gezien dat hij eerder in school was. Hij had een mooi.. Lees verder »