Peuterschool De Vuurtoren

De peutergroepen

De peutergroepen vormen samen met de groepen 1 en 2 één onderbouw. In alle peuter- en kleutergroepen werken de pedagogisch medewerkers en leerkrachten daarom volgens dezelfde pedagogische visie en gebruiken zij hetzelfde lesprogramma. Zij zorgen voor een vloeiende doorgaande leerlijn, en dat is goed voor een evenwichtige ontwikkeling van de kinderen. Vanzelfsprekend gaan de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten uit de onderbouw uit van het spelend leren, dat is immers dé manier waarop jonge kinderen zich ontwikkelen. De peuterschool heeft twee groepen: de rode en de gele groep. Alle groepen zijn dagelijks 3:15 uur geopend. In de middag of ochtend. Kinderen met een VVE-indicatie, kunnen 5x per week komen. Met een ooievaarspas zijn er geen kosten aan verbonden. In de overige gevallen komen peuters 2x per week en zijn de kosten afhankelijk van het inkomen. Voor meer informatie en aanmelding: SCOH https://www.scohpeuterscholen.nl/peuterscholen/wat-is-een-peuterschool. Het is ook altijd mogelijk op de Vuurtorenlocatie een keer te komen kijken.

Naar de Peuterschool

Een belangrijk moment in het leven van uw kind. Om een goede keuze te maken is het goed om eens te komen kijken op peuterschool De Vuurtoren. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op onze peuterschool. Neem contact op met ons via tel: 070-354 00 31 of per mail peuterschooldevuurtoren@scoh.nl

Aanmelden op Peuterschool de Vuurtoren

U kunt uw kind al inschrijven als het een paar maanden oud is, dan heeft uw kindje meer kans op een plaatsje op peuterschool De Vuurtoren.

Op de website van SCOH peuterscholen vindt u meer informatie over het inschrijven van uw kind en over de kosten van de peuterschool. Voor vragen over inschrijven, de ouderbijdrage en plaatsing op de peuterschool kunt u contact opnemen met Planning en Plaatsing op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur via 070-311 01 99.

Openingstijden

Wij zijn geopend op de ochtenden van 8.15-11.30 uur en de middagen van 12.15-15.30 uur. Op de woensdag zijn er andere tijden, de woensdagochtend van 8.30-11.30 uur en de woensdagmiddag van 12.15-15.15 uur.

Wij spelen elk dagdeel 50 minuten buiten van 10.40 tot 11.30 uur en van 13.10 tot 14.00 uur.

Meer informatie over peuterschool de Vuurtoren

Kerst 2021

De weken van het jaar was de school weer geheel in kerststemming. Met hulp van enkele ouders is er weer die jaarlijkse gezelligheid. En hoe leuk is het om als kind een boom te versieren…. Door de scholensluiting zijn alle activititieiten een week naar voren gehaald. Ook dit jaar was de kerstviering weer kleinschalig en vooral in de klas. Voor de groep altijd reuzengezellig met lichtjes en eten. Ja want dit jaar hadden we heerlijke KERSTBRUNCH op vrijdag 17 december. En wat mooi dat ouders weer zorgden voor heel veel lekkers! In de ochtend was er al een gezellig kerstsfeertje op het plein met kerstmuziek.. Lees verder »

Ondanks corona toch de Sint op de Vuurtoren