Aanmelden bij Peuterschool De Vuurtoren

Als uw kind 2 1/2 jaar oud is mag uw kind geplaatst worden op peuterschool De Vuurtoren. Omdat de peuterschool een beperkt aantal plaatsen heeft is het raadzaam om uw kind op tijd in te schrijven. Dit is al mogelijk vanaf de geboorte van uw kind. Dan heeft u de meeste kans op plaatsing.

Meer informatie over inschrijven, ouderbijdragen enz. kunt u vinden op de website van de SCOH-peuterscholen

Op welke manier kunt u uw kind inschrijven bij peuterschool De Vuurtoren:

• Maak een afspraak met Marieke Brand coördinator peuterschool De Vuurtoren voor een rondleiding en een informatiegesprek.
  • Op de website van de SCOH-peuterscholen kunt u digitaal inschrijven.
  • Download het inschrijfformulier van peuterschool De Vuurtoren en lever het bij ons in.

Voor een afspraak voor een rondleiding  tel: 070-3540031

Wij zijn per telefoon bereikbaar op:

maandag 09.00 - 16.00 uur
dinsdag 15.15 - 16.30 uur
woensdag  09.00 - 16.00 uur
donderdag 15.15 - 16.30 uur
vrijdag 15.15 - 16.30 uur

Heeft u vragen? Ons mailadres is peuterschooldevuurtoren@scoh.nl

Kerstviering

We hadden al een poosje een echte Kerstsfeer in school en klas. Op donderdagavond was er de Kerstviering in de Nieuwe Badkapel. Alle groepen hebben daar een kerstlied gezongen. En ook ouders konden soms meezingen. Centraal stond het geboorteverhaal van Jezus, gespeeld door kinderen uit de meeste groepen.  En wat zag dat er allemaal schitterend uit: het spel, de kleding, het decor, de belichting, ….  Zie ook de foto. Het verhaal, verteld door onze nieuwe collega Yorick Zwerver, werd zeer beeldend gespeeld door onze kleine acteurs. De volgende ochtend kwamen kinderen met papa of mama al vroeg naar school om heerlijke hapjes te.. Lees verder »

Sinterklaas op De Vuurtoren

Het was even spannend in de ochtend van 5 december. Zou de Sint echt komen? Alle groepen en ook papa's en mama's waren er al helemaal klaar voor. Iedereen had een plek in de zaal. Eerst kwam Elsa, de Frozen princes, toen kwam de directeur die een mijter opzette, maar uiteindelijk na hard zingen was het de echte Sint met zijn Pieten die binnen kwamen.  De Sint zei dat alle cadeautjes er waren en dat hij ze zelf in de groepen kwam brengen. En dat gebeurde ook. In de lagere groepen was de Sint wat langer en waren er leuke.. Lees verder »

De rommelpiet was er weer!

Dat was even schrikken deze woensdagochtend. De school was 's nachts bezocht door RommelPieten!. Overal hadden ze rommel gemaakt: In de gangen en in alle lokalen. De kinderen leken het wel leuk te vinden! Ze keken naar de rommel, maar zagen meer: schoencadeautjes. Dat was een verrassing. Gelukkig zijn de Vuurtorenleerlingen goed in opruimen, zodat ze al gauw weer konden leren..... Nog even en dan komt de Sint! Lees verder »

Juf Marianne Kuiper 40 jaar in het onderwijs!

Dit jaar is juf Marianne Kuiper van basisschool de Vuurtoren 40 jaar in het onderwijs. In 1979 is de juf begonnen aan de Julianaschool aan de Gaffelstraat. Deze school fuseerde met de Emmaschool en later veranderde de naam in De Vuurtoren. Op school hebben we dit groots gevierd. De juf werd 's ochtends verrast met een school vol feestelijke teksten en foto's van vroeger. Aan het eind van de ochtend stonden alle leerlingen buiten te wachten op een prachtig lied te zingen. De juf stond daar in het zonnetje en hoorde ook dat ze al 40x met de klas Sinterklaas en.. Lees verder »