Aanmelden bij Peuterschool De Vuurtoren

Als uw kind 2 1/2 jaar oud is mag uw kind geplaatst worden op peuterschool De Vuurtoren. Omdat de peuterschool een beperkt aantal plaatsen heeft is het raadzaam om uw kind op tijd in te schrijven. Dit is al mogelijk vanaf de geboorte van uw kind. Dan heeft u de meeste kans op plaatsing.

Meer informatie over inschrijven, ouderbijdragen enz. kunt u vinden op de website van de SCOH-peuterscholen

Op welke manier kunt u uw kind inschrijven bij peuterschool De Vuurtoren:

• Maak een afspraak met Marieke Brand coördinator peuterschool De Vuurtoren voor een rondleiding en een informatiegesprek.
  • Op de website van de SCOH-peuterscholen kunt u digitaal inschrijven.
  • Download het inschrijfformulier van peuterschool De Vuurtoren en lever het bij ons in.

Voor een afspraak voor een rondleiding  tel: 070-3540031

Wij zijn per telefoon bereikbaar op:

maandag 09.00 - 16.00 uur
dinsdag 15.15 - 16.30 uur
woensdag  09.00 - 16.00 uur
donderdag 15.15 - 16.30 uur
vrijdag 15.15 - 16.30 uur

Heeft u vragen? Ons mailadres is peuterschooldevuurtoren@scoh.nl

Groep 8 springt de basisschool uit!

Aan het eind van het schooljaar en 8 jaar op de Vuurtoren gezeten te hebben sprong Groep 8 om de beurt de school uit. Wel moesten ze eerst langs een lange alle kinderen van de school, die zich over een parcours op het plein hadden opgesteld. Met papieren handjes zwaaiden zij en gaven een high five. Het was een weg met hindernissen. De 25 leerlingen moesten namelijk ook nog door een groot speelelement kruipen om vervolgens, onder toeziend oog van de genietende ouders, via een springplank het plein af te springen. Met hulp van gymmeester Wouter verliep dat gecontroleerd en veilig... Lees verder »

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »

Nieuw SPEELTOESTEL op het vuurtorenplein

Het stond al jaren op het verlanglijstje van kinderen, ouders en leerkrachten. En leerlingen hebben afgelopen maand, tijdens de opbouw, het nieuwe grote speeltoestel langzaam zien groeien tot een uitdagend klim, klauter en glijtoestel. Gezien de Coronamaatregelen hebben we helaas geen grootse opening kunnen organiseren. Voor de kinderen gaf dat allemaal niet. Vanaf dag één wordt het toestel met groot enthousiasme intensief gebruikt. De kleuren en vele mogelijkheden hebben een grote aantrekkingskracht op onze leerlingen. Ook aan de peuters is gedacht, met een meer toegankelijk glijbaantje. Bij de grotere kids is het klimmen en chillen in het touwmandje bovenin zeer populair. Lees verder »

Duikelrekken en Heel Vuurtoren Bakt