Voor ouders

Op deze pagina's vindt u informatie over allerlei praktische zaken voor elke fase van schoolgaan. Informatie over de voorschool, over de stap naar het middelbare onderwijs en natuurlijk vooral ook alles wat u zilt weten wanneer uw kind(eren) hier op de Vuurtoren rondlopen.

Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons graag weten!

Team De Vuurtoren organiseert bestuurs beachvolleybaltoernooi en wint prijs

Het team van De Vuurtoren heeft een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de scholen van stg SCOH. In het Hague Beach Stadium onder een lekker zonnetje speelden 42 teams in een sportieve en gezellige sfeer. De poolwinnaars ontvingen een bescheiden prijs: ....... een Schevenings Vuurtorentje! Leuk te vermelden is dat het Vuurtoren team zelf ook als eerste eindigde de poule! Ons team was passend gekleed in de bekende rode Vuurtoren shirts en hoodies met logo. Als organisator waren we daarbij natuurlijk getooid met een Vuurtoren Crew-pet . Zie foto! Lees verder »

Kerstviering op de Vuurtoren

Op 20 december had CBS De Vuurtoren een gezellige Kerstviering. In de middag zijn alle groepen gemixt en om de beurt naar het bijgebouw van de Badkapel gegaan om hier te zingen voor de bewoners van het woonzorgcentrum De Thuishaven. Eerst zongen de kinderen een aantal liederen en daarna zongen de ouderen voor de jongeren een lied. Tot slot zochten de kinderen de ouderen op en gaven hen een zelfgemaakte kerstkaart. Een mooie uitvoering van de kerstgedachte. Jong en oud was geinspireerd. Zie ook de foto's. In de avond was de viering in de klas. Ouders hadden massal voor eten gezorgd.. Lees verder »