De kosten voor schooljaar 2018-2019

OUDERBIJDRAGE € 37,50 per leerling

De school vraagt van ouders jaarlijks een vrijwillige ouderbijdrage. De ouderbijdrage voor het komende schooljaar is vastgesteld op € 37,50 per leerling. Deze financiële bijdrage wordt ingezet voor de extra voorzieningen en activiteiten waarvoor geen gelden van het rijk beschikbaar zijn.

U kunt de ouderbijdrage overschrijven op banknummer NL32 ABNA 0593124138 tnv CBS De Vuurtoren te Den Haag, onder vermelding van ouderbijdrage 2018-2019, de naam van uw kind, groep van uw kind.

Mocht u om welke reden dan ook het bedrag niet (gelijk) kunnen betalen, dan kunt u zich melden bij Jan Groeneveld (directeur ) voor een betalingsregeling.

Ooievaarspas

De OVP z.s.m. laten scannen op de administratie.

Overblijfkaart

Uw kind kan 20 keer overblijven voor  € 25,00. De overblijkaart is verkrijgbaar bij de directie.

Luizencape

De kosten voor een luizencape zijn € 10,00. U kunt de cape kopen bij de administratie.

Werkweek

Kosten van de werkweek is ca. € 120,00

Schoolreis

Kosten schoolreis jaarlijks ca. € 20 - € 30