De kosten voor schooljaar 2018-2019

OUDERBIJDRAGE € 37,50 per leerling

De school vraagt van ouders jaarlijks een vrijwillige ouderbijdrage. De ouderbijdrage voor het komende schooljaar is vastgesteld op € 37,50 per leerling. Deze financiële bijdrage wordt ingezet voor de extra voorzieningen en activiteiten waarvoor geen gelden van het rijk beschikbaar zijn.

U kunt de ouderbijdrage overschrijven op banknummer NL32 ABNA 0593124138 tnv CBS De Vuurtoren te Den Haag, onder vermelding van ouderbijdrage 2018-2019, de naam van uw kind, groep van uw kind.

Mocht u om welke reden dan ook het bedrag niet (gelijk) kunnen betalen, dan kunt u zich melden bij Jan Groeneveld (directeur ) voor een betalingsregeling.

Ooievaarspas

De OVP z.s.m. laten scannen op de administratie.

Overblijfkaart

Uw kind kan 20 keer overblijven voor  € 25,00. De overblijkaart is verkrijgbaar bij de directie.

Luizencape

De kosten voor een luizencape zijn € 10,00. U kunt de cape kopen bij de administratie.

Werkweek

Kosten van de werkweek is ca. € 120,00

Schoolreis

Kosten schoolreis jaarlijks ca. € 20 - € 30

MOZAIEK slingerbank op het vernieuwde plein

Na het nieuwe speeltoestel in 2020 heeft De Vuurtoren deze winter een mooie lange slinger-mozaïekbank op het plein. De kleurijke themabank vormt een natuurlijke afscheiding tussen een voetbalgedeelte en de rest van het plein. Onder leiding van mozaiekkunstenaar Job Bisscheroux hebben leerlingen vanaf groep 6, 7 en 8 het thema Scheveningen prachtig bij elkaar geplakt. Vooraf hebben diezelfde leerlingen al een groot aantal tekeningen aangedragen. Na al het plakken is de bank netjes afgewerkt en vormt deze een mooi, kleurrijk en functioneel object op het schoolplein. En wie goed kijkt ziet ook de namen van de groep 8-kinderen die in 2020 afscheid.. Lees verder »

Sinterklaas 2020 Hij was er!

Ondanks corona was Sinterklaas er toch weer voor de Vuurtoren-kinderen vandaag, vrijdag 4 december. Natuurlijk moest hij uit Spanje vandaan eerst in quarantaine. Maar vanochtend zat hij om 8 uur al met zijn Pieten in zijn werkkamer voor het raam op school. (zie foto) Dit jaar ging Sint niet naar de groepen, maar kwamen de groepen naar de Sint en Pieten. In de speelzaal had hij een prachtige plek. Groep voor groep kwamen de kinderen een poosje op bezoek. En o, wat weet de Sint veel van de kinderen. Natuurlijk werd er gezongen, dansjes gedaan, pepernoten uitgedeeld en veel grapjes gemaakt. In.. Lees verder »

Surprisemuseum 2020 en Pietengym

Afgelopen woensdag was het rond De Vuurtoren een bijzonder tafereel. Van alle kanten kwamen er kinderen met prachtige creaties in hun handen richting school. Het waren SURPRISES. Soms wel zo groot dat papa of mama een handje moesten helpen. Eenmaal uitgestald in de speelzaal kwamen op donderdag de groepen om de beurt de kunstwerken bekijken. Een echt Surprisemuseum. De kids waren onder de indruk van wat er zoal gemaakt was. En natuurlijk was het ook - op afstand - speuren naar namen. Wie had wat gemaakt en voor wie.....? Op 4 december met de Sinterklaasviering was het natuurlijk UITPAKKEN van surprises in.. Lees verder »

Rommelpieten maken er ook echt een rommeltje van op de Vuurtoren!

We hadden gedacht dat de RommelPieten in dit coronajaar niet naar de school zou komen. Maar ze waren toch! De juffen en meesters hebben alle kinderen eerst buiten maar even opgewacht, anders zouden ze wel heel erg schrikken. Per groep gingen de kinderen naar binnen. Dat moest erg voorzichtig......er lagen in de gangen omgevallen stoelen, speelgoed, capes. Ook waren er linten gespannen, dwars over de trappen.  En in de klas was het ook zo'n ontzettende rommel! Sommige kinderen schrokken, andere vonden het leuk, maar iedereen ging gelukkig helpen opruimen. Toch kwam het niet helemaal als verrassing... Afgelopen nacht heeft Radio Vuurtoren een.. Lees verder »