Meehelpen

Klassenouders

Ouders zijn direct verbonden aan een klas waardoor de betrokkenheid bij die klas meteen is gegarandeerd. Er zijn gemiddeld drie ouders die hand- en spandiensten verlenen. Waarvoor mijn hartelijke dank.

We hebben nu ook een dagelijks bestuur. mw. Ismaela Westen Mw. Dominique v.d. Veen, mw. Ramona v.d. Berg, mw. Lisette Hanekamp coordinator, Mw. Eline Oostdijk en Mw. Marjolein Crone Iedere vrijdagochtend komen we bij elkaar om de  lopende zaken te bespreken en te plannen.

Ieder cursusjaar - in het begin- kunt u intekenen op een lijst die bij de toegangsdeur van de groep hangt. We gaan er van uit dat 1 klassenouder de andere hulpouders vertegenwoordigt en dus gelijk het aanspreekpunt is.

Zo willen we andere ouders ook de kans geven om zich in te zetten.

Het kiezen van de klassenouders ligt bij de leraar na overleg/ consultatie van de het DB-klassenouders.

E.J.Ph. uit de Bos - coordinator-

Wat is de taak van de klassenouder:

• eens per twee maanden met de groepsleraar overleg over de komende activiteiten in die groep. atelier, klassenuitjes enz.
  • het regelen van ouders die ingezet moeten worden voor b.v. begeleiding
  • hierbij moet gedacht worden aan het kansen bieden voor alle ouders van die groep, zodat het project ACTIEVE ouders vorm kan gaan krijgen.
  • bij twee groepen van hetzelfde leerjaar moet overlegd worden, zodat er  min mogelijk verschillen ontstaan.
  • het bijwonen van de DB-klassenouders vergaderingen, dit drie maal per jaar
  • de klassenouders van de groepen 1 geven bij binnenkomst van een nieuwe leerling een info/welkomspakket.

De Medezeggenschapsraad

Kerst 2021

De weken van het jaar was de school weer geheel in kerststemming. Met hulp van enkele ouders is er weer die jaarlijkse gezelligheid. En hoe leuk is het om als kind een boom te versieren…. Door de scholensluiting zijn alle activititieiten een week naar voren gehaald. Ook dit jaar was de kerstviering weer kleinschalig en vooral in de klas. Voor de groep altijd reuzengezellig met lichtjes en eten. Ja want dit jaar hadden we heerlijke KERSTBRUNCH op vrijdag 17 december. En wat mooi dat ouders weer zorgden voor heel veel lekkers! In de ochtend was er al een gezellig kerstsfeertje op het plein met kerstmuziek.. Lees verder »

Ondanks corona toch de Sint op de Vuurtoren