Schoolmelk

Heeft u al een Campina Schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals eiwit en Calcium.

Campina op onze school

Op school is het mogelijk om in de kleine pauze of tussen de middag schoolmelk te drinken.
De schoolmelk komt van Campina. Campina assortiment op onze school bestaat uit het volgende:

Campina halfvolle melk 250 ml.
Optimel drink framboos 200 ml.

Uw voordelen

• Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Keuze uit 2 smaken
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment
Het zuivelassortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit 2 zuivelproducten, te weten:
halfvolle melk en Optimel drink framboos. Deze producten zijn voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevatten Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar tenminste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk
U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampinaBij het verstrekken van het Campina Schoolmelk assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten
De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2013/2014 daarom slechts € 0,36 en een pakje Optimel drink framboos slechts € 0,38.
Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op de site van Campina

De school heeft verder niets met de betaling te maken dus als u daarover of anders vragen heeft over de schoolmelk neemt u dan contact op met Campina:
tel. 0900-2356355.

Heeft u vragen: mw. L. Brown regelt alle schoolmelkzaken.

Kerstviering

We hadden al een poosje een echte Kerstsfeer in school en klas. Op donderdagavond was er de Kerstviering in de Nieuwe Badkapel. Alle groepen hebben daar een kerstlied gezongen. En ook ouders konden soms meezingen. Centraal stond het geboorteverhaal van Jezus, gespeeld door kinderen uit de meeste groepen.  En wat zag dat er allemaal schitterend uit: het spel, de kleding, het decor, de belichting, ….  Zie ook de foto. Het verhaal, verteld door onze nieuwe collega Yorick Zwerver, werd zeer beeldend gespeeld door onze kleine acteurs. De volgende ochtend kwamen kinderen met papa of mama al vroeg naar school om heerlijke hapjes te.. Lees verder »

Sinterklaas op De Vuurtoren

Het was even spannend in de ochtend van 5 december. Zou de Sint echt komen? Alle groepen en ook papa's en mama's waren er al helemaal klaar voor. Iedereen had een plek in de zaal. Eerst kwam Elsa, de Frozen princes, toen kwam de directeur die een mijter opzette, maar uiteindelijk na hard zingen was het de echte Sint met zijn Pieten die binnen kwamen.  De Sint zei dat alle cadeautjes er waren en dat hij ze zelf in de groepen kwam brengen. En dat gebeurde ook. In de lagere groepen was de Sint wat langer en waren er leuke.. Lees verder »

De rommelpiet was er weer!

Dat was even schrikken deze woensdagochtend. De school was 's nachts bezocht door RommelPieten!. Overal hadden ze rommel gemaakt: In de gangen en in alle lokalen. De kinderen leken het wel leuk te vinden! Ze keken naar de rommel, maar zagen meer: schoencadeautjes. Dat was een verrassing. Gelukkig zijn de Vuurtorenleerlingen goed in opruimen, zodat ze al gauw weer konden leren..... Nog even en dan komt de Sint! Lees verder »

Juf Marianne Kuiper 40 jaar in het onderwijs!

Dit jaar is juf Marianne Kuiper van basisschool de Vuurtoren 40 jaar in het onderwijs. In 1979 is de juf begonnen aan de Julianaschool aan de Gaffelstraat. Deze school fuseerde met de Emmaschool en later veranderde de naam in De Vuurtoren. Op school hebben we dit groots gevierd. De juf werd 's ochtends verrast met een school vol feestelijke teksten en foto's van vroeger. Aan het eind van de ochtend stonden alle leerlingen buiten te wachten op een prachtig lied te zingen. De juf stond daar in het zonnetje en hoorde ook dat ze al 40x met de klas Sinterklaas en.. Lees verder »