Schoolmelk

Heeft u al een Campina Schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals eiwit en Calcium.

Campina op onze school

Op school is het mogelijk om in de kleine pauze of tussen de middag schoolmelk te drinken.
De schoolmelk komt van Campina. Campina assortiment op onze school bestaat uit het volgende:

Campina halfvolle melk 250 ml.
Optimel drink framboos 200 ml.

Uw voordelen

• Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Keuze uit 2 smaken
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment
Het zuivelassortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit 2 zuivelproducten, te weten:
halfvolle melk en Optimel drink framboos. Deze producten zijn voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevatten Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar tenminste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk
U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampinaBij het verstrekken van het Campina Schoolmelk assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten
De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2013/2014 daarom slechts € 0,36 en een pakje Optimel drink framboos slechts € 0,38.
Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op de site van Campina

De school heeft verder niets met de betaling te maken dus als u daarover of anders vragen heeft over de schoolmelk neemt u dan contact op met Campina:
tel. 0900-2356355.

Heeft u vragen: mw. L. Brown regelt alle schoolmelkzaken.

Kerst 2021

De weken van het jaar was de school weer geheel in kerststemming. Met hulp van enkele ouders is er weer die jaarlijkse gezelligheid. En hoe leuk is het om als kind een boom te versieren…. Door de scholensluiting zijn alle activititieiten een week naar voren gehaald. Ook dit jaar was de kerstviering weer kleinschalig en vooral in de klas. Voor de groep altijd reuzengezellig met lichtjes en eten. Ja want dit jaar hadden we heerlijke KERSTBRUNCH op vrijdag 17 december. En wat mooi dat ouders weer zorgden voor heel veel lekkers! In de ochtend was er al een gezellig kerstsfeertje op het plein met kerstmuziek.. Lees verder »

Ondanks corona toch de Sint op de Vuurtoren

Ook in 2021 was de Sint weer op de Vuurtoren. En dat begon al eind november, want toen vonden de kinderen wat in hun schoen op school. Wel moesten ze door heel veel rommel heen: Wat een bende hadden die RommelPieten er weer van gemaakt! Twee dagen voordat de Sint kwam stroomde de speelzaal vol met schitterende surprises. Echt knap werk! Zo hadden we in korte tijd een waar Surprisemuseum. En natuurlijk mochten alle groepen even een kijkje nemen. En op 3 december was daar dan toch Sinterklaas. De kinderen hadden al lang gezien dat hij eerder in school was. Hij had een mooi.. Lees verder »