Schoolmelk

Heeft u al een Campina Schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals eiwit en Calcium.

Campina op onze school

Op school is het mogelijk om in de kleine pauze of tussen de middag schoolmelk te drinken.
De schoolmelk komt van Campina. Campina assortiment op onze school bestaat uit het volgende:

Campina halfvolle melk 250 ml.
Optimel drink framboos 200 ml.

Uw voordelen

• Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Keuze uit 2 smaken
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment
Het zuivelassortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit 2 zuivelproducten, te weten:
halfvolle melk en Optimel drink framboos. Deze producten zijn voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevatten Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar tenminste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk
U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampinaBij het verstrekken van het Campina Schoolmelk assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten
De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2013/2014 daarom slechts € 0,36 en een pakje Optimel drink framboos slechts € 0,38.
Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op de site van Campina

De school heeft verder niets met de betaling te maken dus als u daarover of anders vragen heeft over de schoolmelk neemt u dan contact op met Campina:
tel. 0900-2356355.

Heeft u vragen: mw. L. Brown regelt alle schoolmelkzaken.

Sinterklaas 2020 Hij was er!

Ondanks corona was Sinterklaas er toch weer voor de Vuurtoren-kinderen vandaag, vrijdag 4 december. Natuurlijk moest hij uit Spanje vandaan eerst in quarantaine. Maar vanochtend zat hij om 8 uur al met zijn Pieten in zijn werkkamer voor het raam op school. (zie foto) Dit jaar ging Sint niet naar de groepen, maar kwamen de groepen naar de Sint en Pieten. In de speelzaal had hij een prachtige plek. Groep voor groep kwamen de kinderen een poosje op bezoek. En o, wat weet de Sint veel van de kinderen. Natuurlijk werd er gezongen, dansjes gedaan, pepernoten uitgedeeld en veel grapjes gemaakt. In.. Lees verder »

Surprisemuseum 2020 en Pietengym

Afgelopen woensdag was het rond De Vuurtoren een bijzonder tafereel. Van alle kanten kwamen er kinderen met prachtige creaties in hun handen richting school. Het waren SURPRISES. Soms wel zo groot dat papa of mama een handje moesten helpen. Eenmaal uitgestald in de speelzaal kwamen op donderdag de groepen om de beurt de kunstwerken bekijken. Een echt Surprisemuseum. De kids waren onder de indruk van wat er zoal gemaakt was. En natuurlijk was het ook - op afstand - speuren naar namen. Wie had wat gemaakt en voor wie.....? Op 4 december met de Sinterklaasviering was het natuurlijk UITPAKKEN van surprises in.. Lees verder »

Rommelpieten maken er ook echt een rommeltje van op de Vuurtoren!

We hadden gedacht dat de RommelPieten in dit coronajaar niet naar de school zou komen. Maar ze waren toch! De juffen en meesters hebben alle kinderen eerst buiten maar even opgewacht, anders zouden ze wel heel erg schrikken. Per groep gingen de kinderen naar binnen. Dat moest erg voorzichtig......er lagen in de gangen omgevallen stoelen, speelgoed, capes. Ook waren er linten gespannen, dwars over de trappen.  En in de klas was het ook zo'n ontzettende rommel! Sommige kinderen schrokken, andere vonden het leuk, maar iedereen ging gelukkig helpen opruimen. Toch kwam het niet helemaal als verrassing... Afgelopen nacht heeft Radio Vuurtoren een.. Lees verder »

Kunstweken op de Vuurtoren

De afgelopen weken hebben de leerlingen van de Vuurtoren geleerd over kunst en zelf ook een kunstwerk gemaakt! De kinderen hebben kennis gemaakt met Van Gogh, Picasso of Mondriaan. Dat was de inspiratie voor een eigen kunsttekening. En wat een mooie resultaten. Zie de grote poster met alle tekeningen op het schoolplein (foto). De kunstwerken zijn nu ook te zien in een speciaal voor ieder kind gemaakt Kunstweken-Museum op internet.  Met de klas hebben de kinderen een galerie. En, leuk voor kinderen en ouders, in het eigen kindmuseum is er ook een museumwinkel!  Hoe werkt het allemaal?  Zie: Kunstweken Lees verder »