Schoolmelk

Heeft u al een Campina Schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals eiwit en Calcium.

Campina op onze school

Op school is het mogelijk om in de kleine pauze of tussen de middag schoolmelk te drinken.
De schoolmelk komt van Campina. Campina assortiment op onze school bestaat uit het volgende:

Campina halfvolle melk 250 ml.
Optimel drink framboos 200 ml.

Uw voordelen

• Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Keuze uit 2 smaken
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment
Het zuivelassortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit 2 zuivelproducten, te weten:
halfvolle melk en Optimel drink framboos. Deze producten zijn voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevatten Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar tenminste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk
U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampinaBij het verstrekken van het Campina Schoolmelk assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten
De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2013/2014 daarom slechts € 0,36 en een pakje Optimel drink framboos slechts € 0,38.
Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op de site van Campina

De school heeft verder niets met de betaling te maken dus als u daarover of anders vragen heeft over de schoolmelk neemt u dan contact op met Campina:
tel. 0900-2356355.

Heeft u vragen: mw. L. Brown regelt alle schoolmelkzaken.

Groep 8 springt de basisschool uit!

Aan het eind van het schooljaar en 8 jaar op de Vuurtoren gezeten te hebben sprong Groep 8 om de beurt de school uit. Wel moesten ze eerst langs een lange alle kinderen van de school, die zich over een parcours op het plein hadden opgesteld. Met papieren handjes zwaaiden zij en gaven een high five. Het was een weg met hindernissen. De 25 leerlingen moesten namelijk ook nog door een groot speelelement kruipen om vervolgens, onder toeziend oog van de genietende ouders, via een springplank het plein af te springen. Met hulp van gymmeester Wouter verliep dat gecontroleerd en veilig... Lees verder »

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »

Nieuw SPEELTOESTEL op het vuurtorenplein

Het stond al jaren op het verlanglijstje van kinderen, ouders en leerkrachten. En leerlingen hebben afgelopen maand, tijdens de opbouw, het nieuwe grote speeltoestel langzaam zien groeien tot een uitdagend klim, klauter en glijtoestel. Gezien de Coronamaatregelen hebben we helaas geen grootse opening kunnen organiseren. Voor de kinderen gaf dat allemaal niet. Vanaf dag één wordt het toestel met groot enthousiasme intensief gebruikt. De kleuren en vele mogelijkheden hebben een grote aantrekkingskracht op onze leerlingen. Ook aan de peuters is gedacht, met een meer toegankelijk glijbaantje. Bij de grotere kids is het klimmen en chillen in het touwmandje bovenin zeer populair. Lees verder »

Duikelrekken en Heel Vuurtoren Bakt