Schooltijden

Overblijven

12.00 - 12.30 uur naar buiten - 1/2 van de groepen; andere helft gaat eten
12.30 - 12.55 uur naar buiten - 1/2 van de groepen ; andere helft gaat eten

Gym / zwemtijden

  • Alle kinderen in groep 5 doen mee met het schoolzwemmen. 
  • Als uw kind in groep 6 zit mag hij/zij alleen nog mee -met groep 5- voor het alsnog behalen van het fel begeerde A-diploma.
  • Na het behalve van het A-diploma wordt er dus niet meer gezwommen in groep 6 of hoger. 

Te laat komen

De poort + de zijingang aan de 2e Messtraat zijn tot 8.45 uur open. Daarna v.a. 8.45 uur zullen de kinderen bij de voordeur (Stevinstraat) moeten aanbellen.

Ziekmelden

U kunt ons bellen, maar mailen kan ook. U kunt uw kind ziekmelden op de groepspagina van de groep waarin uw kind zit. De groepsleerkracht krijgt direct een melding. Het is ook mogelijk om een boodschap door te geven aan de de groepsleerkracht. Dit kan in het tekstvak anders.

 

Kerstviering

We hadden al een poosje een echte Kerstsfeer in school en klas. Op donderdagavond was er de Kerstviering in de Nieuwe Badkapel. Alle groepen hebben daar een kerstlied gezongen. En ook ouders konden soms meezingen. Centraal stond het geboorteverhaal van Jezus, gespeeld door kinderen uit de meeste groepen.  En wat zag dat er allemaal schitterend uit: het spel, de kleding, het decor, de belichting, ….  Zie ook de foto. Het verhaal, verteld door onze nieuwe collega Yorick Zwerver, werd zeer beeldend gespeeld door onze kleine acteurs. De volgende ochtend kwamen kinderen met papa of mama al vroeg naar school om heerlijke hapjes te.. Lees verder »

Sinterklaas op De Vuurtoren

Het was even spannend in de ochtend van 5 december. Zou de Sint echt komen? Alle groepen en ook papa's en mama's waren er al helemaal klaar voor. Iedereen had een plek in de zaal. Eerst kwam Elsa, de Frozen princes, toen kwam de directeur die een mijter opzette, maar uiteindelijk na hard zingen was het de echte Sint met zijn Pieten die binnen kwamen.  De Sint zei dat alle cadeautjes er waren en dat hij ze zelf in de groepen kwam brengen. En dat gebeurde ook. In de lagere groepen was de Sint wat langer en waren er leuke.. Lees verder »

De rommelpiet was er weer!

Dat was even schrikken deze woensdagochtend. De school was 's nachts bezocht door RommelPieten!. Overal hadden ze rommel gemaakt: In de gangen en in alle lokalen. De kinderen leken het wel leuk te vinden! Ze keken naar de rommel, maar zagen meer: schoencadeautjes. Dat was een verrassing. Gelukkig zijn de Vuurtorenleerlingen goed in opruimen, zodat ze al gauw weer konden leren..... Nog even en dan komt de Sint! Lees verder »

Juf Marianne Kuiper 40 jaar in het onderwijs!

Dit jaar is juf Marianne Kuiper van basisschool de Vuurtoren 40 jaar in het onderwijs. In 1979 is de juf begonnen aan de Julianaschool aan de Gaffelstraat. Deze school fuseerde met de Emmaschool en later veranderde de naam in De Vuurtoren. Op school hebben we dit groots gevierd. De juf werd 's ochtends verrast met een school vol feestelijke teksten en foto's van vroeger. Aan het eind van de ochtend stonden alle leerlingen buiten te wachten op een prachtig lied te zingen. De juf stond daar in het zonnetje en hoorde ook dat ze al 40x met de klas Sinterklaas en.. Lees verder »


Recente foto's