Overblijven

12.00 - 12.30 uur naar buiten - 1/2 van de groepen; andere helft gaat eten
12.30 - 12.55 uur naar buiten - 1/2 van de groepen ; andere helft gaat eten

Gym / zwemtijden

• Alle kinderen in groep 5 doen mee met het schoolzwemmen.
  • Als uw kind in groep 6 zit mag hij/zij alleen nog mee -met groep 5- voor het alsnog behalen van het fel begeerde A-diploma.
  • Na het behalve van het A-diploma wordt er dus niet meer gezwommen in groep 6 of hoger.

Te laat komen

De poort + de zijingang aan de 2e Messtraat zijn tot 8.45 uur open. Daarna v.a. 8.45 uur zullen de kinderen bij de voordeur (Stevinstraat) moeten aanbellen.

Ziekmelden

U kunt ons bellen, maar mailen kan ook. U kunt uw kind ziekmelden op de groepspagina van de groep waarin uw kind zit. De groepsleerkracht krijgt direct een melding. Het is ook mogelijk om een boodschap door te geven aan de de groepsleerkracht. Dit kan in het tekstvak anders.

Zomerschool op De Vuurtoren

Terwijl veel kinderen op vakantie zijn, buiten spelen of zich op een andere manier ontspannen, zat groep 7 van de Vuurtoren op school! De zomerschool wel te verstaan. Ouders en kinderen waren meteen zeer positief bij het horen van de mogelijkheid. Het resultaat was dat 96% van de kids zich aangemeld had. Aanleiding voor de zomerschool was de Coronapandemie met als gevolg dat scholen maandenlang dicht waren. En natuurlijk hebben de kinderen thuisonderwijs gehad. Dan is het met groep 8 in het vooruitzicht wel spannend of alle kinderen voldoende leerstappen hebben gemaakt voor het eindjaar van de basisschool. Met een programma dat gericht.. Lees verder »

Eindfeest groep 8 2020

Ondanks alle Corona-regels heeft groep 8 toch een mooi eindfeest gehad. De gymzaal was omgetoverd in een feestzaal en toen alle ouders - op afstand - binnen waren, kwam groep 8 over de rode loper voor hun laatste optreden. De musicalfilm kon helaas niet gemaakt worden, maar daarvoor in de plaats hadden groepjes leerlingen een dans- , rap- of muziekact ingestudeerd. Zo konden die talenten ook nog geshowed worden. Hierna was er een meer formele afsluiting, waarbij leerkrachten een mooi praatje hadden over iedere leerling. En niet te vergeten een bijpassen cadeautje. Ook was er de uitreiking van rapport en getuigschrift.. Lees verder »

Groep 8 springt de basisschool uit!

Aan het eind van het schooljaar en 8 jaar op de Vuurtoren gezeten te hebben sprong Groep 8 om de beurt de school uit. Wel moesten ze eerst langs een lange alle kinderen van de school, die zich over een parcours op het plein hadden opgesteld. Met papieren handjes zwaaiden zij en gaven een high five. Het was een weg met hindernissen. De 25 leerlingen moesten namelijk ook nog door een groot speelelement kruipen om vervolgens, onder toeziend oog van de genietende ouders, via een springplank het plein af te springen. Met hulp van gymmeester Wouter verliep dat gecontroleerd en veilig... Lees verder »

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »