Schooltijden

Overblijven

De school heeft een continurooster. Steed zijn er een aantal groepen tussen de middag onder begeleiding van overblijfmedewerkers een half uur buiten. In de klas is er tijd om een meegebrachte lunch te gebruiken. 

Gym / zwemtijden

  • Alle kinderen in groep 5 doen mee met het schoolzwemmen. 
  • Als uw kind in groep 6 zit mag hij/zij alleen nog mee -met groep 5- voor het alsnog behalen van het fel begeerde A-diploma.
  • Na het behalve van het A-diploma wordt er dus niet meer gezwommen in groep 6 of hoger. 

Te laat komen

De poort is tot 8.30 uur open. Daarna zullen de kinderen bij de voordeur (Stevinstraat) moeten aanbellen.

Ziekmelden

Ziekmelden bij voorkeur via de ouderApp 'Parro'.  De groepsleerkracht krijgt direct een melding.

 

MOZAIEK slingerbank op het vernieuwde plein

Na het nieuwe speeltoestel in 2020 heeft De Vuurtoren deze winter een mooie lange slinger-mozaïekbank op het plein. De kleurijke themabank vormt een natuurlijke afscheiding tussen een voetbalgedeelte en de rest van het plein. Onder leiding van mozaiekkunstenaar Job Bisscheroux hebben leerlingen vanaf groep 6, 7 en 8 het thema Scheveningen prachtig bij elkaar geplakt. Vooraf hebben diezelfde leerlingen al een groot aantal tekeningen aangedragen. Na al het plakken is de bank netjes afgewerkt en vormt deze een mooi, kleurrijk en functioneel object op het schoolplein. En wie goed kijkt ziet ook de namen van de groep 8-kinderen die in 2020 afscheid.. Lees verder »


Recente foto's