Overblijven

12.00 - 12.30 uur naar buiten - 1/2 van de groepen; andere helft gaat eten
12.30 - 12.55 uur naar buiten - 1/2 van de groepen ; andere helft gaat eten

Gym / zwemtijden

• Alle kinderen in groep 5 doen mee met het schoolzwemmen.
  • Als uw kind in groep 6 zit mag hij/zij alleen nog mee -met groep 5- voor het alsnog behalen van het fel begeerde A-diploma.
  • Na het behalve van het A-diploma wordt er dus niet meer gezwommen in groep 6 of hoger.

Te laat komen

De poort + de zijingang aan de 2e Messtraat zijn tot 8.45 uur open. Daarna v.a. 8.45 uur zullen de kinderen bij de voordeur (Stevinstraat) moeten aanbellen.

Ziekmelden

U kunt ons bellen, maar mailen kan ook. U kunt uw kind ziekmelden op de groepspagina van de groep waarin uw kind zit. De groepsleerkracht krijgt direct een melding. Het is ook mogelijk om een boodschap door te geven aan de de groepsleerkracht. Dit kan in het tekstvak anders.

Schoolplein van de Vuurtoren vernieuwd!

Het schoolplein van de Vuurtoren is mooi afgeschermd met een historische muur. Er is een nostalgische overkapping, een stukje overdekking door de gymzaal en treden met een bordes. De centraal gesitueerde boom op het compact en aantrekkelijk plein maakt er een organisch geheel van. Maar wat er nog miste was een stukje ordening en uitdaging.... Afgelopen maanden is het schoolplein van de Vuurtoren opnieuw ingericht en met succes. Er staat een nieuw groot speeltoestel, een nieuw duikelrek, een voetbalzone en een afgeschermd fietsenberging met doorloop en een overdekte tafeltennisarena. Samen met een slingerbank die nog met mozaïek versierd gaat worden is.. Lees verder »

Nieuw SPEELTOESTEL op het vuurtorenplein

Het stond al jaren op het verlanglijstje van kinderen, ouders en leerkrachten. En leerlingen hebben afgelopen maand, tijdens de opbouw, het nieuwe grote speeltoestel langzaam zien groeien tot een uitdagend klim, klauter en glijtoestel. Gezien de Coronamaatregelen hebben we helaas geen grootse opening kunnen organiseren. Voor de kinderen gaf dat allemaal niet. Vanaf dag één wordt het toestel met groot enthousiasme intensief gebruikt. De kleuren en vele mogelijkheden hebben een grote aantrekkingskracht op onze leerlingen. Ook aan de peuters is gedacht, met een meer toegankelijk glijbaantje. Bij de grotere kids is het klimmen en chillen in het touwmandje bovenin zeer populair. Lees verder »

Duikelrekken en Heel Vuurtoren Bakt