Overblijven

12.00 - 12.30 uur naar buiten - 1/2 van de groepen; andere helft gaat eten
12.30 - 12.55 uur naar buiten - 1/2 van de groepen ; andere helft gaat eten

Gym / zwemtijden

• Alle kinderen in groep 5 doen mee met het schoolzwemmen.
  • Als uw kind in groep 6 zit mag hij/zij alleen nog mee -met groep 5- voor het alsnog behalen van het fel begeerde A-diploma.
  • Na het behalve van het A-diploma wordt er dus niet meer gezwommen in groep 6 of hoger.

Te laat komen

De poort + de zijingang aan de 2e Messtraat zijn tot 8.45 uur open. Daarna v.a. 8.45 uur zullen de kinderen bij de voordeur (Stevinstraat) moeten aanbellen.

Ziekmelden

U kunt ons bellen, maar mailen kan ook. U kunt uw kind ziekmelden op de groepspagina van de groep waarin uw kind zit. De groepsleerkracht krijgt direct een melding. Het is ook mogelijk om een boodschap door te geven aan de de groepsleerkracht. Dit kan in het tekstvak anders.

Kinderboekenweek

Als je plezier hebt in het leen, helpt dat enorm om goed te leren. De kinderboekenweek is dan ook een mooi moment om aandacht te besteden aan kinderboeken en het lezen. Het thema 'Reis mee" was door de hele school te herkennen. Ook dit jaar was er weer een gezamenlijke activiteit. De groepen 1, 2 en 3 hadden een gezamenlijke gezellig feestje met liedjes die te maken hebben met reizen. Er waren verschillende optredens en we hoorden zelfs een Engels liedje!. Vanaf groep 4 waren er voorleeswedstrijden in de groep, En vervolgens met groep 4 t/m 8 bij elkaar. De voorlezers waren: Gianni (gr4),.. Lees verder »

Kleuterdiploma

Dat de groep 2 kleuters het goed doen en er klaar voor zijn om naar groep 3 te gaan was duidelijk te zien voor degenen die bij de ‘uitreiking’ van het kleuterdiploma waren. De juffen, uitgedost in een afstudeertoga, en de kinderen met gekleurde afstudeerhoedjes waren er helemaal klaar voor. Eén voor één gleden de kinderen via het raam naar buiten, terwijl de juf ondertussen een mooie tekst had voor ieder kind. De kleuters liepen dan naar een tafeltje met het diploma voor de ‘handtekening’. De kinderen waren maar wat trots, zo ook al die ouders die getuige waren van.. Lees verder »