Contact

CBS "de Vuurtoren"
Stevinstraat 65E
2587EB Den Haag

070-3540031
vuurtoren@scoh.nl

Bankrekening: NL32abna0593124138

Contactpersonen

J.Groeneveld - directeur     jgroeneveld@scoh.nl

A. van der Geest-Toet        avdgeest@scoh.nl

M. Brand-Raats - Administratief medewerker  mbrand@scoh.nl

PSZ de Matroosjes - peuterspeelzaal    pszdematroosjes@scoh.nl

 

 

Zomerfeest met sponsorloop op De Vuurtoren

Op de laatste schooldag, 13 juli beleefde CBS DE Vuurtoren een groot Zomerfeest met spelletjes, frisse hapjes en een sponsorloop. Er werd gestart met de sponsorloop voor Stichting Ambulance Wens. Een stichting die met hulp van de ambulance dagelijks hele zieke mensen begeleidt voor een laatste leuk uitje. Anthony Kroeze, groep 7 leerling van onze school, was enkele maanden geleden onder de indruk van de organisatie toen zijn opa, die inmiddels is overleden, met de Ambulancewens mee mocht. Toen ontstond het idee om een sponsorloop te houden voor de organisatie. Afgelopen weken stroomde het geld binnen dat de kinderen ophaalden bij familie.. Lees verder »

Groep 8 'springt' naar het voortgezet onderwijs!

Na 8 jaar basischool De Vuurtoren sprongen de leerlingen van groep 8 woensdag bijna letterlijk naar het voortgezet onderwijs. Nadat de jongens en meisjes eerst met applaus werden aangekondigd, gingen ze onder luide aanmoedigingen over de glijbaan. Daarna was het high-fives geven aan alle Vuurtorenleerlingen die op de route stonden opgesteld. Onder toezicht van gymmeester Couperus sprongen de schoolverlaters één voor één via een trampoline de school uit. Daarbij werden ze geholpen door hun vader en/of moeder. Dat was plezier en voor veel aanwezigen ook even een traantje wegpinken.. Tot slot hadden de groep 8 leerlingen door een paar mooie woorden voor hun juffen Tomeij en van der Sprong. Daarbij onthulden de dametjes.. Lees verder »

Kunst op De Vuurtoren

De peutergroepen en groep 1,2,3 zijn afgelopen heel kunstzinnig bezig geweest. Alles draaide om kunst: tekenen, bouwen, schilderen, plakken. Het creatieve resultaat was te zien op de tentoonstelling afgelopen donderdag en vrijdag 7 en 8 juni.  De als museum ingerichte speelzaal inclusief een toegangskassa, was schitterend ingericht. De bezoekers (kinderen, vaders, moeders, grootouders) keken vol bewondering naar de kunstwerken. De foto's spreken voor zich.   Lees verder »


Recente foto's